Close
Søk
Filters

Vanskelig vindusform?

 

Squid er en selvklebende, transparent tekstil som gjør at du kan se ut om dagen, men som samtidig begrenser folk i å se inn! Likevel beholder du mye naturlig lysinnslipp, slik at du kan nyte utsikten. 

 

Squid tekstilen er tilgjengelig i 6 unike farger, som alle gir en minimalistisk og naturlig look.

 

 

Squid kan monteres på alle typer og former av vinduer, - også på glasstak og i utestuer. Squid er en spesielt god løsning der tradisjonell solskjerming med beslag og fester ikke kan monteres, eller der slik skjerming ikke kan betjenes på grunn av monteringshøyden. Squid vil beskytte mot sterk sol og varme, og monteres monteres enkelt på alle glassflater der det er behov for skjerming.  

 

 

Tekstilen er spesielt velegnet til bruk på store vinduer i størrelse XL. Tekstilen leveres måltilpasseti ønsket lengde, og på rull i bredde 130 cm. Tekstilen kan enkelt skjøtes og benyttes på veldig store vindusflater også. 

 

 

Mange sarkitektoniske "perler" bygges med spennende vindusformer, - som enkelte ganger også kan være utfordrende å skjerme mot både innsyn og sol. Squid helper deg på en enkel måte, og er lett å kappe til og montere, og du kan gjøre det helt selv uten bruk av profesjonelt utstyr eller annen hjelp.

 

 

 

 

 

 Mange setter inn et glassvindu i inngangsdøren for å kunne se hvem som kommer. Det kan imidlertid også bidra til uønsket innsyn. Squid vil være den perfekte løsningen der du beskytter mot innsyn samtidig som du bevarer noe av utsynet. Hvor mye vil avhenge av fargevalg. Jo mørkere farge, jo mer utsyn beholder du.