Close
Søk
Filters

Stålstenger i børstet stål

Stang i børstet stål

Sortimentet er fleksibelt og kan tilpasses de fleste behov, med et stort utvalg av endedekor og ulike holdere.

  • 3 ulike stangstørrelser med diameter Ø 19 mm, 29 mm og 35 mm
  • Holdere i både klassisk og moderne utførelse
  • Hjørneløsning og nisjeløsning tilgjengelig
Sorter etter
Vis per side

Lux Endefeste, Børstet stål, 19 mm

Endefeste til bruk for stålstang med diameter Ø 19 mm, der stangen skal avsluttes i vegg uten bruk av endedekor. Stålstangen produseres på nøyaktig ønsket mål, og settes inn i endefestet, som skrues fast i vegg med medfølgende skruesett.
kr 105,00

Lux Endefeste, Børstet stål, 29 mm

Endefeste til bruk for stålstang med diameter Ø 29 mm, der stangen skal avsluttes i vegg uten bruk av endedekor. Stålstangen produseres på nøyaktig ønsket mål, og settes inn i endefestet, som skrues fast i vegg med medfølgende skruesett.
kr 115,00

Lux Endefeste, Børstet stål, 35 mm

Endefeste til bruk for stålstang med diameter Ø 35 mm, der stangen skal avsluttes i vegg uten bruk av endedekor. Stålstangen produseres på nøyaktig ønsket mål, og settes inn i endefestet, som skrues fast i vegg med medfølgende skruesett.
kr 230,00

Lux Hjørnekobling, Børstet stål, 19 mm

Lux Hjørnekobling til bruk for stålstang med diameter Ø 19 mm. Hjørnekoblingen kan brukes i alle utvendige og innvendige hjørner, samt i karnapper, slik at gardinen fritt kan trekkes videre.
kr 285,00

Lux Hjørnekobling, Børstet stål, 29 mm

Lux Hjørnekobling til bruk for stålstang med diameter Ø 29 mm. Hjørnekoblingen kan brukes i alle utvendige og innvendige hjørner, samt i karnapper, slik at gardinen fritt kan trekkes videre.
kr 325,00

Lux Hjørnekobling, Børstet stål, 35 mm

Lux Hjørnekobling til bruk for stålstang med diameter Ø 35 mm. Hjørnekoblingen kan brukes i alle utvendige og innvendige hjørner, samt i karnapper, slik at gardinen fritt kan trekkes videre.
kr 485,00

Lux Ring Flat, Børstet stål, 19 mm

Lux Ring til bruk med stålstang med diameter Ø 19 mm. Ringen har en rett, flat form. Øyekrok for enkelt feste av gardinkrok, og nyloninnlegg som beskytter stangen og gjør at gardinen blir lettere å trekke i.
kr 35,00

Lux Ring Flat, Børstet stål, 29 mm

Lux Ring til bruk med stålstang med diameter Ø 29 mm. Ringen har en rett, flat form. Øyekrok for enkelt feste av gardinkrok, og nyloninnlegg som beskytter stangen og gjør at gardinen blir lettere å trekke i.
kr 40,00