Close
Søk
Filters

Diverse sømtilbehør

Nyttig tilbehør

Det finnes ulike produkter som benyttes som sømtilbehør for å forbedre og forenkle gardinen;

  • Snorsamler samler alle løse tråder fra gardinbåndet, og henges usynlig bak gardinen i en krok
  • En førerstang i plast eller metall brukes for å trekke gardinen frem og tilbake uten belastning/berøring av stoffet
  • Barnesikring av kjeder og snorer til bruk med rullegardiner og liftgardiner (leveres alltid med produktene)
Sorter etter
Vis per side

Snorsamler

Snorsamleren benyttes for å samle alle snorene etter å ha rynket ferdig gardinbåndet, slik at dette kan gjemmes bak gardinen. Snorsamleren festes da i en krok i gardinbåndet. Snorene må ikke klippes av i tilfelle gardinen skal vaskes og snorene i rynkebåndet må løses opp.
kr 15,00

Førestang Plexi, 75 cm

Førerstang i transparent plast utførelse, lengde 75 cm Førerstangen benyttes for å spare gardinen for unødvendig belastning og fingermerker, og festes til en trinse på baksiden av gardinen. Når den ikke benyttes er den skjult i den siste folden mot midten av vinduet. Førerstangen brukes til å skyve trinsen mot midten eller til siden av vinduet, for å trekke for eller fra gardinen.
kr 90,00

Førestang Plexi, 100 cm

Førerstang i transparent plast utførelse, lengde 100 cm Førerstangen benyttes for å spare gardinen for unødvendig belastning og fingermerker, og festes til en trinse på baksiden av gardinen. Når den ikke benyttes er den skjult i den siste folden mot midten av vinduet. Førerstangen brukes til å skyve trinsen mot midten eller til siden av vinduet, for å trekke for eller fra gardinen.
kr 130,00

Førestang Plexi, 125 cm

Førerstang i transparent plast utførelse, lengde 125 cm Førerstangen benyttes for å spare gardinen for unødvendig belastning og fingermerker, og festes til en trinse på baksiden av gardinen. Når den ikke benyttes er den skjult i den siste folden mot midten av vinduet. Førerstangen brukes til å skyve trinsen mot midten eller til siden av vinduet, for å trekke for eller fra gardinen.
kr 150,00

Førestang Plexi, 175 cm

Førerstang i transparent plast utførelse, lengde 175 cm Førerstangen benyttes for å spare gardinen for unødvendig belastning og fingermerker, og festes til en trinse på baksiden av gardinen. Når den ikke benyttes er den skjult i den siste folden mot midten av vinduet. Førerstangen brukes til å skyve trinsen mot midten eller til siden av vinduet, for å trekke for eller fra gardinen.
kr 250,00

Førestang, Hvit plast 75 cm

Førerstang i hvit plast utførelse, lengde 75 cm Førerstangen benyttes for å spare gardinen for unødvendig belastning og fingermerker, og festes til en trinse på baksiden av gardinen. Når den ikke benyttes er den skjult i den siste folden mot midten av vinduet. Førerstangen brukes til å skyve trinsen mot midten eller til siden av vinduet, for å trekke for eller fra gardinen.
kr 80,00

Førestang, Hvit plast, 100 cm

Førerstang i hvit plast utførelse, lengde 100 cm Førerstangen benyttes for å spare gardinen for unødvendig belastning og fingermerker, og festes til en trinse på baksiden av gardinen. Når den ikke benyttes er den skjult i den siste folden mot midten av vinduet. Førerstangen brukes til å skyve trinsen mot midten eller til siden av vinduet, for å trekke for eller fra gardinen.
kr 95,00

Førestang, Hvit plast, 125 cm

Førerstang i hvit plast utførelse, lengde 125 cm Førerstangen benyttes for å spare gardinen for unødvendig belastning og fingermerker, og festes til en trinse på baksiden av gardinen. Når den ikke benyttes er den skjult i den siste folden mot midten av vinduet. Førerstangen brukes til å skyve trinsen mot midten eller til siden av vinduet, for å trekke for eller fra gardinen.
kr 120,00
Fra: kr 15,00 Til: kr 1 360,00
kr15 kr1360