Close
Søk
Filters

Diverse sømtilbehør

Nyttig tilbehør

Det finnes ulike produkter som benyttes som sømtilbehør for å forbedre og forenkle gardinen;

  • Snorsamler samler alle løse tråder fra gardinbåndet, og henges usynlig bak gardinen i en krok
  • En førerstang i plast eller metall brukes for å trekke gardinen frem og tilbake uten belastning/berøring av stoffet
  • Barnesikring av kjeder og snorer til bruk med rullegardiner og liftgardiner (leveres alltid med produktene)
Sorter etter
Vis per side

Førestang, Hvit plast 175 cm

Førerstang i hvit plast utførelse, lengde 175 cm Førerstangen benyttes for å spare gardinen for unødvendig belastning og fingermerker, og festes til en trinse på baksiden av gardinen. Når den ikke benyttes er den skjult i den siste folden mot midten av vinduet. Førerstangen brukes til å skyve trinsen mot midten eller til siden av vinduet, for å trekke for eller fra gardinen.
kr 130,00

Førestang, Hvit plast 200 cm

Førerstang i hvit plast utførelse, lengde 200 cm Førerstangen benyttes for å spare gardinen for unødvendig belastning og fingermerker, og festes til en trinse på baksiden av gardinen. Når den ikke benyttes er den skjult i den siste folden mot midten av vinduet. Førerstangen brukes til å skyve trinsen mot midten eller til siden av vinduet, for å trekke for eller fra gardinen.
kr 150,00

Førestang, Sort plast 75 cm

Førerstang i sort plast utførelse, lengde 75 cm Førerstangen benyttes for å spare gardinen for unødvendig belastning og fingermerker, og festes til en trinse på baksiden av gardinen. Når den ikke benyttes er den skjult i den siste folden mot midten av vinduet. Førerstangen brukes til å skyve trinsen mot midten eller til siden av vinduet, for å trekke for eller fra gardinen.
kr 65,00

Førestang, Sort plast 100 cm

Førerstang i hvit plast utførelse, lengde 100 cm Førerstangen benyttes for å spare gardinen for unødvendig belastning og fingermerker, og festes til en trinse på baksiden av gardinen. Når den ikke benyttes er den skjult i den siste folden mot midten av vinduet. Førerstangen brukes til å skyve trinsen mot midten eller til siden av vinduet, for å trekke for eller fra gardinen.
kr 105,00

Førestang, Sort plast 125 cm

Førerstang i sort plast utførelse, lengde 125 cm Førerstangen benyttes for å spare gardinen for unødvendig belastning og fingermerker, og festes til en trinse på baksiden av gardinen. Når den ikke benyttes er den skjult i den siste folden mot midten av vinduet. Førerstangen brukes til å skyve trinsen mot midten eller til siden av vinduet, for å trekke for eller fra gardinen.
kr 105,00

Førestang Rustfritt stål, 100 cm

Førerstang i rustfritt stål utførelse, lengde 100 cm Førerstangen benyttes for å spare gardinen for unødvendig belastning og fingermerker, og festes til en trinse på baksiden av gardinen. Når den ikke benyttes er den skjult i den siste folden mot midten av vinduet. Førerstangen brukes til å skyve trinsen mot midten eller til siden av vinduet, for å trekke for eller fra gardinen.
kr 175,00

Førestang Rustfritt stål, 150 cm

Førerstang i rustfritt stål utførelse, lengde 150 cm Førerstangen benyttes for å spare gardinen for unødvendig belastning og fingermerker, og festes til en trinse på baksiden av gardinen. Når den ikke benyttes er den skjult i den siste folden mot midten av vinduet. Førerstangen brukes til å skyve trinsen mot midten eller til siden av vinduet, for å trekke for eller fra gardinen.
kr 215,00

Førestang Hvit alu, 100 cm

Hvit førerstang i aluminium utførelse, lengde 100 cm Førerstangen benyttes for å spare gardinen for unødvendig belastning og fingermerker, og festes til en trinse på baksiden av gardinen. Når den ikke benyttes er den skjult i den siste folden mot midten av vinduet. Førerstangen brukes til å skyve trinsen mot midten eller til siden av vinduet, for å trekke for eller fra gardinen.
kr 175,00
Fra: kr 12,00 Til: kr 1 170,00
kr12 kr1170