Close
Søk
Filters

Karnapp og hjørneløsning

Lift til karnapp

Liftene kobles for èn felles betjening

  • Bruk av koblinger for montering i hjørner og karnapper  
  • Hjørnekoblingene har en variabel vinkel fra 90º til 180º
  • Kan betjenes fra både venstre og høyre side
  • Velg blant fem ulike farger på betjeningskjede i enten metall eller plast utførelse
Sorter etter
Vis per side

Creaty Hjørnekobling, høyre

Creaty liftgardiner med kjedetrekk kan monteres sammen i et hjørne. Begge liftsystemene vil da betjenes samtidig med kun ett betjeningskjede på høyre side. Hjørnekoblingen har en variabel vinkel fra 90 - 180 grader, dvs. både i rettvinklede hjørner og i karnapp-løsninger. Benytt gjerne en forlenger (bredde 45 mm eller justèrbar), for å forhindre lysinnslipp i hjørnet, der tekstilen på den bakre liften blir lengre enn den fremre.
kr 1 040,00

Creaty Hjørnekobling, venstre

Creaty liftgardiner med kjedetrekk kan monteres sammen i et hjørne. Begge liftsystemene vil da betjenes samtidig med kun ett betjeningskjede på venstre side. Hjørnekoblingen har en variabel vinkel fra 90 - 180 grader, dvs. både i rettvinklede hjørner og i karnapp-løsninger. Benytt gjerne en forlenger (bredde 45 mm eller justèrbar), for å forhindre lysinnslipp i hjørnet, der tekstilen på den bakre liften blir lengre enn den fremre.
kr 1 040,00

Creaty forlenger til hjørne, 45 mm

Forlenger den bakre liften med 45 mm, for å forhindrer lysinnslipp, der to lifter monteres mot hverandre i et hjørne eller i et karnapp. Tekstilbredden på de bakerste liftene kan da økes, slik at de også trekkes helt ut i hjørnet, og forhindrer lysinnslipp.
kr 70,00

Creaty Retur, Justèrbar 70-110 mm

Forlenger den bakre liften med bredde fra 70 til 110 mm, for å forhindrer lysinnslipp, der to lifter monteres mot hverandre i et hjørne eller i et karnapp. Tekstilbredden på de bakerste liftene kan da økes, slik at de også trekkes helt ut i hjørnet, og forhindrer lysinnslipp.
kr 140,00