Close
Søk
Filters

Smijern-stenger

Smijern-stenger

Håndtverk i ekte smijern

Gardinstengene i smijern er håndlaget i smia, og basert på tradisjonelt håndtverk. De har en rustikk, sort og matt finish som passer perfekt til hyttemiljø, men også som en spennende kontrast i moderne interiører.

  • Stangens dimensjon er Ø 20 mm
  • Mange ulike endedekor eller retur til vegg
  • Unik kvalitet med livstidsgaranti

Smijern Rustikk

Håndtverk i ekte smijern

Gardinstengene i smijern med diameter Ø 20 mm er håndlaget i en liten smie på den engelske landsbygda. De har en rustikk, sort og matt finish, og med et tydelig "banket" smijernspreg.  

  • 11 faste lengder (fra 40 til 200 cm) som kan skjøtes ytterligere
  • Løsning for retur til vegg, samt 4 ulike endedekor
  • Gardinholder for dekor og større lysåpning
Sorter etter
Vis per side
Filtrer etter attributter

Smijern Spyd, Button

Button, håndlaget smijern endedekor / spyd i matt sort utførelse, til bruk med smijern-stang med diameter Ø 20 mm. Lengde 5,5 cm / bredde 4,0 cm. Smijernstengene er håndlaget i England.
kr 865,00

Smijern Spyd, Cannonball

Cannonball, håndlaget smijern endedekor / spyd i matt sort utførelse, til bruk med smijern-stang med diameter Ø 20 mm. Lengde 10 cm / bredde 5,0 cm. Smijernstengene er håndlaget i England.
kr 1 080,00

Smijern Spyd, Thumper

Thumper, håndlaget smijern endedekor / spyd i matt sort utførelse, til bruk med smijern-stang med diameter Ø 20 mm. Lengde 8,5 cm / bredde 5,0 cm. Smijernstengene er håndlaget i England.
kr 1 080,00

Smijern Veggholder

Veggholder i håndlaget smijern til bruk med stenger med diameter Ø 20 mm. Total lengde 9 cm, der avstand fra vegg til senter stang er 6,5 cm. Høyde på bakplate er 10 cm. Veggholderen festes til vegg ved bruk av to medfølgende skruer. Det anbefales bruk av 3 holdere ved stanglengder over 200 cm. Smijernstengene er håndlaget i England.
kr 810,00

Smijern Midtholder

Midtholder i håndlaget smijern til bruk med stenger med diameter Ø 20 mm. Total lengde 9 cm, der avstand fra vegg til senter stang er 6,5 cm. Høyde på bakplate er 2,5 cm. Midtholderen festes til vegg ved bruk av to medfølgende skruer. Midtholderen brukes ved stanglengder over 200 cm, der det må benyttes 3 holdere. Smijernstengene er håndlaget i England.
kr 810,00

Smijern Endefeste

Endefeste i håndlaget smijern til bruk i nisje for stenger med diameter Ø 20 mm. Total høyde 8 cm / bredde 3 cm. Endefeste monteres i vegg ved bruk av to medfølgende skruer. Smijernstengene er håndlaget i England.
kr 790,00

Smijern Gardinholder

Gardinholder i håndlaget smijern i matt sort utførelse, til bruk med smijern-stenger med diameter Ø 20 mm. Lengde 20 cm / bredde 15 cm. Smijernstengene er håndlaget i England.
kr 975,00

Smijern Gardinring

Gardinring i håndlaget smijern til bruk med stenger med diameter Ø 20 mm. Det anbefales bruk av 10 gardinringer per meter smijern-stang. Utvendig størrelse Ø 4 cm / øye Ø 1,2 cm. Smijernstengene er håndlaget i England.
kr 45,00