Close
Søk
Filters

Smijern-stenger

Smijern-stenger

Håndtverk i ekte smijern

Gardinstengene i smijern er håndlaget i smia, og basert på tradisjonelt håndtverk. De har en rustikk, sort og matt finish som passer perfekt til hyttemiljø, men også som en spennende kontrast i moderne interiører.

  • 2 ulike dimensjoner på stangen, Ø 16 mm og Ø 20 mm
  • Mange ulike endedekor eller retur til vegg
  • Unik kvalitet med livstidsgaranti

Smijern Rustikk

Håndtverk i ekte smijern

Gardinstengene i smijern med diameter Ø 20 mm er håndlaget i en liten smie på den engelske landsbygda. De har en rustikk, sort og matt finish, og med et tydelig "banket" smijernspreg.  

  • 9 faste lengder (80 til 200 cm) som kan skjøtes ytterligere
  • Løsning for retur til vegg, samt 4 ulike endedekor
  • Gardinholder for dekor og større lysåpning

Smijern Cometa

Håndtverk i ekte smijern

Cometa gardinstengene i smijern lages i Italia, og er basert på tradisjonelt håndtverk. De har en rustikk, sort finish og med gardinholdere til enkle og doble sett sidegardiner. 

  • 3 regulèrbare lengder (220 til 300 cm)
  • Tilsammen 7 ulike endedekor
  • Gardinholdere for dekor og større lysåpning
Sorter etter
Vis per side
Filtrer etter attributter

Smijern Spyd, Cannonball

Cannonball, håndlaget smijern endedekor / spyd i matt sort utførelse, til bruk med smijern-stang med diameter Ø 20 mm. Lengde 10 cm / bredde 5,0 cm. Smijernstengene er håndlaget i England.
kr 375,00

Smijern Spyd, Button

Button, håndlaget smijern endedekor / spyd i matt sort utførelse, til bruk med smijern-stang med diameter Ø 20 mm. Lengde 5,5 cm / bredde 4,0 cm. Smijernstengene er håndlaget i England.
kr 315,00

Smijern Spyd, Thumper

Thumper, håndlaget smijern endedekor / spyd i matt sort utførelse, til bruk med smijern-stang med diameter Ø 20 mm. Lengde 8,5 cm / bredde 5,0 cm. Smijernstengene er håndlaget i England.
kr 375,00

Smijern Retur til vegg

Håndlaget smijern endedekor / retur til vegg i matt sort utførelse, til bruk med smijern-stang med diameter Ø 20 mm. Lengde 12 cm / bakplate Ø 7 cm. Smijernstengene er håndlaget i England.
kr 625,00

Smijern Spyd, Bukkehorn

Bukkehorn, håndlaget smijern endedekor / spyd i matt sort utførelse, til bruk med smijern-stang med diameter Ø 20 mm. Lengde 15 cm / bredde 13 cm. Smijernstengene er håndlaget i England.
kr 945,00

Smijern Gardinring

Gardinring i håndlaget smijern til bruk med stenger med diameter Ø 20 mm. Det anbefales bruk av 10 gardinringer per meter smijern-stang. Utvendig størrelse Ø 4 cm / øye Ø 1,2 cm. Smijernstengene er håndlaget i England.
kr 35,00

Smijern Veggholder

Veggholder i håndlaget smijern til bruk med stenger med diameter Ø 20 mm. Total lengde 9 cm, der avstand fra vegg til senter stang er 6,5 cm. Høyde på bakplate er 10 cm. Veggholderen festes til vegg ved bruk av to medfølgende skruer. Det anbefales bruk av 3 holdere ved stanglengder over 200 cm. Smijernstengene er håndlaget i England.
kr 295,00

Smijern Endefeste

Endefeste i håndlaget smijern til bruk i nisje for stenger med diameter Ø 20 mm. Total høyde 8 cm / bredde 3 cm. Endefeste monteres i vegg ved bruk av to medfølgende skruer. Smijernstengene er håndlaget i England.
kr 295,00