Close
Søk
Filters

Stålstenger i sort

Stang i sort stål

Sorte stålstenger har en matt utførelse. Sortimentet har et stort utvalg av endedekor og ulike holdere.

  • 2 ulike stangstørrelser med diameter Ø 19 mm og 29 mm
  • Holdere for montering i tak
  • Ringer med nylon-innlegg
  • Nisje- og hjørneløsninger
Sorter etter
Vis per side

Lux Endefeste, Sort 19 mm

Endefeste til bruk for stålstang med diameter Ø 19 mm, der stangen skal avsluttes i vegg uten bruk av endedekor. Stålstangen produseres på nøyaktig ønsket mål, og settes inn i endefestet, som skrues fast i vegg med medfølgende skruesett.
kr 105,00

Lux Endefeste, Sort 29 mm

Endefeste til bruk for stålstang med diameter Ø 29 mm, der stangen skal avsluttes i vegg uten bruk av endedekor. Stålstangen produseres på nøyaktig ønsket mål, og settes inn i endefestet, som skrues fast i vegg med medfølgende skruesett.
kr 115,00

Lux Hjørnekobling, Sort 19 mm

Lux Hjørnekobling til bruk for stålstang med diameter Ø 19 mm. Hjørnekoblingen kan brukes i alle utvendige og innvendige hjørner, samt i karnapper, slik at gardinen fritt kan trekkes videre.
kr 285,00

Lux Hjørnekobling, Sort 29 mm

Lux Hjørnekobling til bruk for stålstang med diameter Ø 29 mm. Hjørnekoblingen kan brukes i alle utvendige og innvendige hjørner, samt i karnapper, slik at gardinen fritt kan trekkes videre.
kr 325,00

Lux Ring Flat, Sort 19 mm

Lux Ring til bruk med stålstang med diameter Ø 19 mm. Ringen har en rett, flat form. Øyekrok for enkelt feste av gardinkrok, og nyloninnlegg som beskytter stangen og gjør at gardinen blir lettere å trekke i.
kr 35,00

Lux Ring Flat, Sort 29 mm

Lux Ring til bruk med stålstang med diameter Ø 29 mm. Ringen har en rett, flat form. Øyekrok for enkelt feste av gardinkrok, og nyloninnlegg som beskytter stangen og gjør at gardinen blir lettere å trekke i.
kr 40,00

Lux Ring Rund, Sort 29 mm

Lux Ring til bruk med stålstang med diameter Ø 29 mm. Ringen har en rund form. Øyekrok for enkelt feste av gardinkrok, og nyloninnlegg som beskytter stangen og gjør at gardinen blir lettere å trekke i.
kr 40,00

Lux Skjøtebeslag 19 mm

Lux skjøtebeslag for skjøt av stålstenger med diameter Ø 19 mm.
kr 45,00