Close
Søk
Filters

Enkel liftgardin

Enkel snorlift

Betjener èn liftgardin

  • Måltilpasses helt etter behov i bredde og høyde inntil 3 m
  • Enkel håndtering, stopper akkurat der du ønsker!
  • Valgfri farge på snor og snorsamler (5 ulike farger)
  • Valgfri type spiler til lifter med hard fold i stål eller hvit plast
  • Justèrbar krok for snorjustering som tillegg
Sorter etter
Vis per side
Filtrer etter attributter

Liftteknikk snortrekk, komplett måltilpasset

Liftteknikk med snor-betjening leveres måltilpasset i bredder inntil 300 cm og høyde inntil 300 cm. Prisen varierer avhengig av bredde, og inkluderer komplett liftteknikk med snorbetjening. Systemet inneholder kombibeslag og valgfri farge på betjeningssnor og snorsamler, som er tilgjengelig i fire farger; hvit, beige, brun og grå. Barnesikring av liftteknikk medfølger. Se egen oversikt over komplettpriser for ulike teknikk-bredder, som måltilpasses på ønsket mål. Egne priser gjelder når liftsystemet skal inneholde spiler (for hard fold), der antall spiler bestemmes av høyden på liftgardinen. Spiler er tilgjengelig i stål og hvit plast.
kr 740,00

Valgfri farge på betjeningssnor

Liftgardin-system med snortrekk leveres kun som komplett system, der du kan gjøre en rekke valg for å tilpasse løsningen til dine behov. Det finnes fem ulike farger på selve systemsnoren samt den synlige betjeningssnoren; Hvit, grå, beige, sort eller brun. Du står fritt til å velge en farge som kan tilpasses stoffet som skal benyttes, farge på vegg etc.
kr 0,00

Valgfri farge på snorsamler

Liftgardin-system med snortrekk leveres kun som komplett system, der du kan gjøre en rekke valg for å tilpasse løsningen til dine behov. Det finnes fem ulike farger på selve snorsamleren; Hvit, grå, beige, sort og brun. Du står fritt til å velge en farge som kan tilpasses stoffet som skal benyttes, farge på vegg etc.
kr 0,00

Tillegg for justèrbare kroker

Liftgardin-systemet fra Toso leveres med karabinkroker inkludert i prisen. Kroken er festet til lifttrådene med knuter. Ved behov for justering i etterkant kan det i stedet benyttes transparente kroker. Disse er justèrbare, der snoren festet rundt kroken uten å lage en knute. Karabinkrokene byttes ut med de justerbare krokene mot et lite pristillegg.
kr 3,30

Creaty Snor-justèrer til snorlås

Liftgardiner med snortrekk betjening har en innebygget snorlås på betjeningssiden. Den ytterste snorlederen er derfor plassert 7 cm fra stoffkanten. Snor-justèreren påmonteres liftsystemet slik at sømmen og innbretten trekkes ut til 2 cm fra stoffets ytterkant.
kr 55,00