Close
Søk
Filters

Enkel liftgardin

Enkel snorlift

Betjener èn liftgardin

  • Måltilpasses helt etter behov i bredde og høyde inntil 3 m
  • Enkel håndtering, stopper akkurat der du ønsker!
  • Valgfri farge på profil og beslag; hvi eller brun
  • Valgfri farge på snor og snorsamler (5 ulike farger)
  • Valgfri type spiler til lifter med hard fold i stål eller hvit plast
  • Justèrbar krok for snorjustering som tillegg
Sorter etter
Vis per side
Filtrer etter attributter

Liftsystem hvit snortrekk, komplett måltilpasset

Liftteknikk med snor-betjening leveres måltilpasset i bredder inntil 300 cm og høyde inntil 300 cm. Prisen varierer avhengig av bredde, og inkluderer komplett liftteknikk med snorbetjening. Systemet leveres i hvit og inneholder kombibeslag og valgfri farge på betjeningssnor og snorsamler, som er tilgjengelig i fem farger; hvit, beige, brun, grå eller sort. Barnesikring av liftteknikk medfølger. Se egen oversikt over komplettpriser for ulike teknikk-bredder, som måltilpasses på ønsket mål. Egne priser gjelder når liftsystemet skal inneholde spiler (for hard fold), der antall spiler bestemmes av høyden på liftgardinen. Spiler er tilgjengelig i stål og hvit plast.
kr 928,00

Liftsystem brun snortrekk, komplett måltilpasset

Liftteknikk med snor-betjening leveres måltilpasset i bredder inntil 300 cm og høyde inntil 300 cm. Prisen varierer avhengig av bredde, og inkluderer komplett liftteknikk med snorbetjening. Systemet leveres i brun og inneholder kombibeslag og valgfri farge på betjeningssnor og snorsamler, som er tilgjengelig i fem farger; hvit, beige, brun, grå eller sort. Barnesikring av liftteknikk medfølger. Se egen oversikt over komplettpriser for ulike teknikk-bredder, som måltilpasses på ønsket mål. Egne priser gjelder når liftsystemet skal inneholde spiler (for hard fold), der antall spiler bestemmes av høyden på liftgardinen. Spiler er tilgjengelig i stål og hvit plast.
kr 952,00

Creaty Snor-justèrer til snorlås

Liftgardiner med snortrekk betjening har en innebygget snorlås på betjeningssiden. Den ytterste snorlederen er derfor plassert 7 cm fra stoffkanten. Snor-justèreren påmonteres liftsystemet slik at sømmen og innbretten trekkes ut til 2 cm fra stoffets ytterkant.
kr 65,00