Close
Søk
Filters

SELVKLEBENDE TEKSTIL

Squid®

Den første selvklebende tekstil til vinduet!

 

Squid® er en innovativ selvklebende, transparent tekstil som er enkel og rask å montere helt selv, på alle innvendige vinduer og glassflater, uansett størrelse og form.

Med Squid kan du se ut om dagen, og samtidig begrense folk i å se utenfra og inn. Squid skjermer dermed for innsyn, samtidig som du kan bevare utsikten.

 

Squid tekstilen har mange unike egenskaper og bruksområder;

 • Første selvklebende, transparent vindustekstil for effektiv skjerming
 • Hindrer innsyn men lar deg beholde utsyn
 • Beskytter effektivt mot både sterkt sollys og solvarme
 • Kan brukes i rom med høy luftfuktighet, liksom på bad
 • Enkel å tilpasse alle vindusformer og alle størrelser (XL)
 • Perfekt når det ikke er plass til beslag eller fester for annen solskjerming
 • Ved behov for en rask, enkel løsning som kan monteres helt selv
 • Stilrent, minimalistisk design produsert i Belgia 

Med sin minimalistiske design i hele 6 vakre, naturlige farger er Squid interiørarkitektens favoritt!

Tekstilen er allsidig og enkel i bruk, den er anti-bakteriell og PVC-fri, og er brannklassifisert i hht EU-standard B1/M1, samt har Oeko-Tex® standard 100. Med sitt naturlige og elegante uttrykk kan Squid brukes både på vinduer og innvendige glassvegger i kommersielle prosjekter, for å skjerme for innsyn og dermed bedre rommets funksjonalitet.

Squid er et teknisk avansert produkt som er utviklet og produseres av Lampe_textiles i den belgiske byen Tielt, der tekstilindustrien har en lang og rik tradisjon.  

Squid® til skjerming

Selvklebende, transparent vindustekstil

 • Beskytter ditt privatliv og begrenser innsyn  
 • Reflekterer solvarmen før den kommer inn i rommet, og reduserer romtemperaturen
 • Kan motstå ekstrem luftfuktighet, og er velegnet til våtrom
 • Er enkel å montere helt på egenhånd
 • Velg blant 6 minimalistiske og naturlige farger
Sorter etter
Vis per side
Filtrer etter attributter

SQUID 001 Chalk, selvklebende tekstil

Chalk er en naturlig farge som passer godt i minimalistiske miljø. Fargen er perfekt i moderne interiør takket være dens enkelhet. Veil. utsalgspris gjelder per hele løpemeter. Squid leveres kappet i valgfri lengde i cm (minimum 100 cm), samt i fast bredde på 130 cm. Beregn alltid et tillegg på 5 cm ekstra på alle sider, utover vindusmålet, som margin ved beskjæring.
kr 745,00

SQUID 002 Bone, selvklebende tekstil

Bone passer til lysere rom med off-white eller andre myke farger. Fargen er et godt valg til elegante, sofistikerte interiør. Veil. utsalgspris gjelder per hele løpemeter. Squid leveres kappet i valgfri lengde i cm (minimum 100 cm), samt i fast bredde på 130 cm. Beregn alltid et tillegg på 5 cm ekstra på alle sider, utover vindusmålet, som margin ved beskjæring.
kr 745,00

SQUID 003 Oak, selvklebende tekstil

Oak har et naturlig utseende og passer godt sammen med naturmaterialer, liksom treverk. Fargen er perfekt til rustikke interiør, og bidrar til å skape en hyggelig atmosfære. Veil. utsalgspris gjelder per hele løpemeter. Squid leveres kappet i valgfri lengde i cm (minimum 100 cm), samt i fast bredde på 130 cm. Beregn alltid et tillegg på 5 cm ekstra på alle sider, utover vindusmålet, som margin ved beskjæring.
kr 745,00

SQUID 004 Ash, selvklebende tekstil

Lysegrå Ash har et industrielt uttrykk som passer perfekt i rom med metall og betong. Fargen kompletterer moderne interiør på en veldig god måte. Veil. utsalgspris gjelder per hele løpemeter. Squid leveres kappet i valgfri lengde i cm (minimum 100 cm), samt i fast bredde på 130 cm. Beregn alltid et tillegg på 5 cm ekstra på alle sider, utover vindusmålet, som margin ved beskjæring.
kr 745,00

SQUID 005 Rock, selvklebende tekstil

Rock har mest tekstur av alle tilgjengelige farger. Rock passer til mørkere rom, og skaper en rolig, avslappet og intim atmosfære. Veil. utsalgspris gjelder per hele løpemeter. Squid leveres kappet i valgfri lengde i cm (minimum 100 cm), samt i fast bredde på 130 cm. Beregn alltid et tillegg på 5 cm ekstra på alle sider, utover vindusmålet, som margin ved beskjæring.
kr 745,00

SQUID 006 Coal, selvklebende tekstil

Coal er utviklet for å være et dekor-element. Fargen gir mindre innsynsskjerming og lavere solrefleksjon, men den er en vakker farge og gir mest visuell kontakt med utsiden. Veil. utsalgspris gjelder per hele løpemeter. Squid leveres kappet i valgfri lengde i cm (minimum 100 cm), samt i fast bredde på 130 cm. Beregn alltid et tillegg på 5 cm ekstra på alle sider, utover vindusmålet, som margin ved beskjæring.
kr 745,00

SQUID Squeegee plastskrape, stk

Squeegee monteringsskrape i hardplast fra Yellotools. Skrapen plasseres kant-i-kant med vinduets silikonkant for perfekt beskjæring, samt brukes etter ferdig installering for å aktivere limet. Da påføres et hardt trykk (10 kg) med skrapen over hele overflaten både horisontalt og vertikalt. Selges i stk.
kr 185,00

SQUID Installasjonskit, sett

Sett for montering av Squid, som består av en Squeegee monteringsskrape i plast fra Yellotools, samt en Olfa kniv med rustfrie stålblader. Knivbredde 9 mm / 30 graders vinkel. For å unngå frynser ved montering av Squid, anbefales det å bruke et nytt knivblad hver 2. meter samt i alle hjørner. Til montering av Squid trengs også et målebånd og en saks, samt utstyr for rengjøring av vinduet. På mindre vinduer kan du enkelt montere Squid helt alene, og vi anbefaler at monteringsvideo og installasjonsmanual studeres nøye.
kr 325,00