Close
Søk
Filters

Kanal- og stangbånd

Kanal- og stangbånd

Bølgeform med gardinen tredd rett på stangen

Kanalbånd eller stangbånd gir en lekker, bølgeformet fold. Båndet har hemper på baksiden, som gjør at gardinen henger inne på selve stangen uten bruk av gardinkroker.

  • 2 ulike bånd-bredder avhengig av gardinstangens tykkelse
  • Gardinstangen blir enkelt tredd gjennom hempene
Sorter etter
Vis per side

Bånd Vento, til stang inntil Ø 20mm

Vento gardinbånd er et transparent kanal- /stangbånd i bredde 50 mm. Båndet har hemper på baksiden med en avstand på 100 mm. Gardinstenger med diameter inntil 20 mm kan henges i hempene, og gir en vakker wave-formet fold. Stoff-forbruket er ca 10 cm per fold. Veiledende utsalgspris gjelder per meter. Gardinbåndet selges i pk à 100 meter, men kan kappes mot et lite tillegg i prisen.
kr 35,00

Kanalbånd Monsoon, til stang inntil Ø 38mm

Monsoon gardinbånd er et transparent kanal- /stangbånd i bredde 100 mm. Båndet har to sett med løpende hemper på baksiden, og gjør det mulig å lage wave-folder med 40 mm eller 75 mm dybde. Gardinstenger med diameter inntil 38 mm henges i valgfrie hempe, og gir en vakker wave-formet fold. Veiledende utsalgspris gjelder per meter. Gardinbåndet selges i pk à 100 meter, men kan kappes mot et lite tillegg i prisen.
kr 49,00

Bånd Felizitas, til stang inntil Ø 38mm, 1:2.0

Felizitas gardinbånd er et transparent kanal- /stangbånd i bredde 100 mm, som også er et automatbånd. Båndet har hemper på baksiden med en avstand på 35 mm. Gardinstenger med diameter inntil 38 mm kan henges i hempene, og gir gardinen en vakker "to-delt" blyantfold. Stoff-forbruket har et fast forhold på 1:2.0 som betyr at for å få en endelig gardinbredde på 100 cm må det beregnes en stoffbredde på 200 cm (samt søm-tillegg). Veiledende utsalgspris gjelder per meter. Gardinbåndet selges i pk à 50 meter, men kan kappes mot et lite tillegg i prisen.
kr 55,00

Kanalbånd Dyland, til stang inntil Ø 38mm, 1:2.0

Dyland gardinbånd er et transparent kanal- /stangbånd i bredde 100 mm. Båndet har løpende hemper på baksiden, og benyttes til gardinstenger med diameter inntil 38 mm. Båndet har i tillegg en vakker blyantfold, der selve folden har en dybde på 41,5 mm og et intervall på 82 mm mellom foldene. Gardinbåndet har også 2 lommer, og kan derfor benyttes sammen med gardinringer, eller med gardinkroker for montering på gardinskinne. Et fleksibelt bånd ved endring i gardinoppheng. Veiledende utsalgspris gjelder per meter. Gardinbåndet selges i pk à 50 meter, men kan kappes mot et lite tillegg i prisen.
kr 57,00