Close
Søk
Filters

New Valance funksjonell skinne

New Valance skinne

  • Skinne med borrebånd
  • Benyttes for retur til vegg / i karnapp 
  • Leveres i varm hvit med borrebånd (velcro)
  • Mulighet for sammensetting med andre skinner for doble / triple skinner
  • Monteres i tak eller vegg
  • Brukes til lette gardiner (5 kg pr høyde)
Sorter etter
Vis per side

New Valance Velcro skinne m/borrebånd

New Valance velcro skinne med påsatt borrebånd er i varm hvit utførelse, som kan bøyes helt etter ønske. Veil. utsalgspris gjelder skinne pr lm, som kappes på nøyaktige mål uten pristillegg. Skinnen benyttes for påmontering av gardinkappe, der en eller to gardinskinner kan benyttes bak skinnen for oppheng av gardinhøyder. New Valance skinnen kan bøyes etter ønske, eller benyttes sammen med et fast hjørne for å skape en rett, 45 graders vinkel på kappen. For et best resultat, anbefales bruk av en hjørnestøtte i justèrbar høyde, slik at kappen skal beholde hjørneformen.
kr 225,00

New Valance Skjøtebeslag

Skjøtebeslag i alu utførelse til bruk med New Valance velcro skinne med borrebånd, for skinnelengder over 3,37 lm. Skjøtebeslaget monteres inne i skinnen, og vil ikke være synlig.
kr 110,00

New Valance Endelokk til vegg

Endelokk til vegg til bruk med New Valance velcro skinne, i transparent varm hvit utførelse. Endelokket har skruehull for feste i vegg.
kr 19,50

New Valance Veggholder

Veggholder i varm hvit utførelse benyttes sammen med New Valance velcro skinne med borrebånd. Veggbeslaget er justèrbar i lengde fra 10,5 til 15,5 cm, som kan gi plass til enkle eller doble gardinskinner bak kappen (bilder viser kombinasjon med Winpia skinne), avhengig av ønsket utforming.
kr 215,00

New Valance Hjørnekobling

Hjørnekobling med 45 graders vinkel i transparent, varm hvit plast-utførelse, til bruk med New Valance skinne for å lage rette, stramme hjørner i karnapp.
kr 19,50

New Valance Støttearm for retur

New Valance støttearm festes i tilhørende veggbeslag, og er justèrbar i lengde fra 10 til 15 cm. Støttearmen benyttes til å støtte opp den delen av skinnen som har retur til vegg.
kr 225,00