Close
Søk
Filters

Bånd til liftgardiner

Bånd til liftgardiner

Liftgardiner med ulike foldetyper

Liftgardiner med en myk, soft fold henger helt glatt når den henger helt ned. For å få en en hard, fast fold brukes derimot spiler og spilebånd med løpegang.

  • Løkkebånd både for søm eller påstrykbart
  • To ulike spilebånd avhengig av spiletykkelse
  • Varioclips og løkkebånd kan brukes for å lage spennende og kreative folder 
Sorter etter
Vis per side

Løkkebånd Pan for søm, 18 mm

Pan løkkebånd er et transparent bånd som skal syes på liftgardinen, og er i bredde 18 mm. Båndet har løkker med en fast avstand på 75 mm mellom hver, der valg av avstand mellom løkkene bestemmer dybden på folden. Veiledende utsalgspris gjelder per meter. Løkkebåndet selges i pk à 200 meter, men kan kappes mot et lite tillegg i prisen.
kr 17,50

Løkkebånd Pan, påstrykbart 18 mm

Pan løkkebånd er et transparent bånd som skal syes på liftgardinen, og er i bredde 18 mm. Båndet har løkker med en fast avstand på 75 mm mellom hver, der valg av avstand mellom løkkene bestemmer dybden på folden. Bruk dampjern både på tekstil og for påføring av båndet. Båndets hefteevne avhenger av tekstilens overflate og behandling, og på "vanskelige" tekstiler vil det kunne være nødvendig å sy i tillegg. Veiledende utsalgspris gjelder per meter. Løkkebåndet selges i pk à 100 meter, men kan kappes mot et lite tillegg i prisen.
kr 43,00

Varioklips til spilebånd

Varioclips til bruk med Pan løkkebånd for å ekstra, kreative folder i liftgardinen (se bilder), samt til feste i spilebåndet. Transparent, pk à 100 stk.
kr 3,60

Iris løkkebånd med snorer, 22 mm

Iris løkkebånd med snorer er et transparent bånd som skal syes på liftgardinen, og er i bredde 22 mm. Båndet har løkker med en fast avstand på 35 mm mellom hver, samt to snorer som kan trekkes i, og som kan benyttes kreativt for å lage spennende uttrykk og løsninger. Valg av avstand mellom løkkene og trekk i snorene bestemmer dybden og utseende på folden. Veiledende utsalgspris gjelder per meter. Løkkebåndet selges i pk à 100 meter, men kan kappes mot et lite tillegg i prisen.
kr 20,00

Spilebånd Hestia, inntil Ø 4mm

Hestia spilebånd er et transparent bånd som har en kanal for insetting av liftspiler med en diameter inntil Ø 4mm. Spilebåndet er i bredde 17 mm, og skal syes på med 1 søm. Veiledende utsalgspris gjelder per meter. Spilebåndet selges i pk à 100 meter.
kr 22,00

Spilebånd Urania, inntil Ø 10mm

Urania spilebånd er et transparent bånd som har en kanal for insetting av liftspiler med en diameter inntil Ø 10 mm. Spilebåndet er i bredde 26 mm, og skal syes på med 1 søm. Veiledende utsalgspris gjelder per meter. Spilebåndet selges i pk à 100 meter, men kan kappes mot et lite tillegg i prisen.
kr 25,00

Ringbånd Harmonia, 16 mm

Harmonia løkkebånd er et transparent ringbånd som brukes til søm av liftgardiner , i bredde 16 mm. Båndet har ringer (innvendig ringmål 8 mm / utvendig 13 mm), med en fast avstand på 150 mm mellom ringene. Båndet er ikke rynkbart. Veiledende utsalgspris gjelder per meter.
kr 38,00