Close
Søk
Filters

Historien om Toso Norge

WINDOWDRESSING BY...

Toso Norge AS selger gardinopphengssystemer og tilbehør til privatmarkedet og det profesjonelle markedet via butikker og forhandlere. Det profesjonelle marked leverer videre til hoteller, restauranter, skoler, kontorbygg og andre offentlige bygg. I tillegg er vi leverandør til lyd-, lys- og scenemarkedet.

Vi holder til i moderne lokaler i Vestfold, sentralt på Østlandet, og har helt siden 2002 arbeidet aktivt med planlegging, sammensetting og salg av gardinoppheng og tilbehør til det norske markedet. Fra 2016 er det en unge og innovativ stab som eier og arbeider i Toso Norge AS, og alle er vi lidenskaplig opptatt av produktene vi selger! Vi er en fantastisk håndverkskyndig stab som sammensetter og produserer alle typer av gardinoppheng på helt nøyaktige mål, og vi produserer håndlagde, skreddersydde løsninger basert på japansk kvalitet!MAKE A WINDOW...

Vinduet er en viktig del av rommet, og skaper en helhet i interiøret. Hvordan vinduet ser ut må ikke undervurderes! Ta derfor hensyn til stemningen og proporsjonene du vil skape, og tenk nøye gjennom hva som passer din bolig best. Har du en gammel, klassisk leilighet vil det ofte være behov for en annen type gardinoppheng enn i en ny, moderne leilighet. Uansett, - vår påstand er at gardiner uansett alltid er en viktig del av helheten, og inngår i møblementet på lik linje med resten av interiøret.

Det finnes uendelig mange muligheter; Gardiner kan også brukes som et visuelt grep. Hvis vinduet er lite i forhold til rommet, kan ekstra stoff utenfor vinduets flate øke romfølelsen. Når du bruker gardiner, ta hensyn til stemningen du vil skape!

 

VELKJENT "TOSO KVALITET"

Toso har vært synonymt med eksklusive liftgardiner i veldig mange år! Lift-teknikkene er unike, og fungerer som både solavskjerming, innsynsskjerming og et dekorativt element, - alt i ett!

Gjennom årene har vi opparbeidet oss en helt unik posisjon som markedets ledende leverandør av liftgardiner som både er solide, brukervennlige og driftssikre, og det er ikke uten grunn at de er å foretrekke av butikker, systuer og interiørarkitekter. De er tilnærmet "evigvarende", og tåler en høy belastning gjennom daglig bruk i mange, mange år. Hvert system testes individuelt og produseres etter mål, der forbruker kan gjøre mange ulike valg for å få en liftteknikk helt skreddersydd i utformingen.

 

VÅRE DYKTIGE FORHANDLERE; BUTIKKENE

For å sørge for at hver kunde finner sin perfekte gardinopphengsløsning og får en god handleopplevelse, selges Toso produktene gjennom et nettverk av forhandlere med profesjonelle eksperter på fagområdet. De vil veilede deg i valg av Toso gardinoppheng, samtidig som de fører et bredt utvalg av tilhørende tekstiler / gardiner. Noen av våre forhandlere tilbyr hjemmebesøk med veiledning, oppmåling og montering. Har du spørsmål om våre produkter?

Lurer du på hvordan du skal finne en best mulig løsning hjemme hos deg? Ta kontakt med din nærmeste butikk.