Close
Søk
Filters

Gardinoppheng etter mål

Toso Norge AS har en faglig dyktig og spesielt håndverkskyndig stab som produserer og sammensetter alle typer av  gardinopphengsløsninger, nøyaktig tilpasset ønsket mål og i henhold til kundens behov.

 

GARDINSTENGER- OG SKINNER

Alle gardinstenger og gardinskinner produseres i nøyaktig lengde, der du som kunde kun betaler for den reelle og forbrukte lengden, - og ikke for ekstra kapp! I tillegg medfølger festeanordning, endedekor og annet tilbehør etter nøyaktig spesifikasjon og ønske fra kunden, der det finnes uendelig mange løsninger for å tilpasse gardinopphenget til dine helt spesielle behov.

 

Gardinstenger finnes tilgjengelig i et meget stort utvalg farger, størrelser og materialer;

Gardinstenger i treverk kan være heldekkende malt i syv ulike farger, beiset med synlig trestruktur i fem farger, eller også ha spesialeffekter i gull eller sølv. Det er  flere ulike stang-tykkelser å velge mellom, samt et stort utvalg av endedekor og gardinholdere.

Gardinstenger i stål finnes i tilsvarende stort sortiment, både hva gjleder stangtykkelse og farge, derdu kan velge mellom rustfritt stål, krom, antikk messing eller sort.

Vi tilbyr også eksklusive, håndlagde gardinstenger i ekte messing og sort, matt smijern.

Hele sortimentet av gardinstenger skreddersys etter kundens spesifikke behov og ønsker, slik at de er måltilpasset til vinduet der de skal henges opp.

 Toso gardinskinner er av spesielt høy kvalitet, og sammensettes på nøyaktige mål og ut fra ønsket tilbehør.

De dekorative gardinskinnene er designet for å synes, og finnes i ulike farger og dimensjoner, der valg av riktig gardinskinne også er avhengig av tyngden på gardinene. Alle skinnene kan også monteres med bølgeformede, wave-gardiner hvis ønskelig. 

 Også de funksjonelle gardinskinner fra Toso bruker fester og beslag i holdbar, metall utførelse, samt trinser på hjul som sikrer en optimal, myk og stillegående funksjonalitet.

De funksjonelle gardinskinnene dekker et bredt anvendelsesområde, fra enklere skinner som betjenes med med håndtrekk til private hjem, og til motoriserte gardinskinner for spesielt tunge gardiner til teaterscener, - og alle formål der mellom!

Skinnene skreddersys på helt nøyaktige mål og etter detaljerte spesifikasjoner, og kan benyttes også med buer til hjørneløsninger, for montering i tak eller på vegg, og med stort utvalg av tilbehør.

 

LIFTGARDINER MED UENDELIG MANGE MULIGHETER

Toso liftgardiner er til for å brukes! Det er derfor de blir foretrukket av interiørdesignere, systuer og forhandlere som alle må stille spesielt store krav til kvalitet, og som vil unngå reklamasjoner. Toso liftgardiner er spesielt driftsikre og er utviklet for daglig bruk, - de skal ikke kun henge til pynt!

Selve stoffet til liftgardinene bestiller butikken fra sine tekstil-leverandører, og ditt valgte stoff settes på våre Toso Creaty liftsystemer, som produseres og sammensettes av oss på helt nøyaktige mål, og etter detaljert beskrivelse. Alle systemene testes individuelt. Det finnes mange muligheter for å tilpasse liftteknikken til bruksområde, tekstilvalg, funksjon og ønsket uttrykk.

Du kan selv velge betjeningsmåte (kjedetrekk, snortrekk eller motorisert), om det skal være en enkel eller dobbel liftgardin-teknikk som betjenes etter ønske, samt velge ønsket farge på kjede, snorer, 1700-talls skinnlapper og masse, masse mer! Din nærmeste butikk hjelper deg slik at du foretar riktige valg.

 

Det snorbetjente systemet er utviklet for å kunne betjenes enkelt og lett. Liften stopper i alle ønskelige posisjoner, og du kan trekke i trådene fra alle vinkler og posisjoner, og ikke bare rett nedover. Liftgardinen vil likevel enkelt trekkes opp og ned.  

Liftgardinen kan monteres enten utvendig over vindueskarmen, eller inne i nisjer. Et eget liftsystem er utviklet slik at de kan også brukes til dobbelt sett med liftgardiner, for eksempel der den ene er mørkeleggende mens den andre er dekorativ.

Både enkle og doble liftgardinsystemer fra Toso kan kobles sammen med èn felles betjening, for montering i hjørner og karnapper.

Liftgardiner med snortrekk skreddersys etter kundens ønske og spesifikasjon. Du velger selv både nøyaktig bredde på liftsystemet, samt farge på snor og snorsamler, slik at det tilpasses fargen på gardinstoffet best muilg.

 

 

Toso kjedebetjente liftgardiner måltilpasses i bredder inntil 400 cm, og produseres etter detaljerte spesifikasjoner i forhold til plast- eller metallkjede betjening, samt farge på kjedet. Totalt finnes det 10 ulike farger å velge mellom. Liftgardin-systemet med kjedebetjening er enkel å operere, selv ved store breddet / høyder.

 De kjedebetjente liftsystemene med plastkjede har utveksling 1:1, som betyr at den løfter seg like mye som du trekker i kjede. Metallkjede-betjeningen har utveksling 1:3.

Toso lift med kjedebejening kan også leveres som doble systemer, der kun kreativiteten setter grenser for spennende kombinasjoner av lystette / mørkeleggende og dekorative tekstiler. Liftene monteres på hhv. for- og baksiden av skinnen, der begge liftene kan betjenes enten ved bruk av ett enkelt kjede der du trekker i kjede foran eller bak for betjening av de to, eller også ved bruk av to kjeder som betjener hver sin liftgardin.

Kjedebetjente liftsystemer kan monteres i hjørner og karnapper med enten høyre- eller venstre betjening.

 

SKREDDERSYDDE SCREEN RULLEGARDINER

Toso Mytec 01 rullegardiner leveres komplett og etter nøyaktige mål til din nærmeste butikk innen kun 4-5 virkedager!

Det finnes et stort antall screen-kvaliteter å velge mellom, og alle er produsert i Europa og har internasjonale sertifikater, produsert i overensstemmelse med de høyeste bransjekrav. Alle rullegardinene vi produserer har avansert Toso-teknikk som standard uten tillegg i prisen.

 

 

Det fjærbetjente systemet har både stoppkontroll og fartskontroll som standard.

Fartskontrollen gir en myk og kontrollert opp- og nedrulling, og sikrer at rullegardinen går opp i samme hastighet uten å aksellerere.

Rullegardinen kan i tillegg stoppes i en gitt, forhåndsinnstilte høyde når den er på vei opp. Har du flere rullegardiner ved siden av hverandre gir det et flott inntrykk når de henger helt på linje.

Rullegardiner inntil 200 cm bredde og 300 cm høyde, med inntil 1,8 kg screen vekt er mulig.

Ved bruk av monteringsprofilen / set bar kan rullegardinen monteres av èn person alene. Monteringsprofilen monteres først og deretter klikkes rullegardinen inn i denne.

 

Toso kjedebetjente rullegardiner har en unik spring assist mekanisme som standard. Den gjør at du kan betjente rullegardinen like lett og enkelt med kjede selv om rullegardinen er spesielt bred eller høy. Den er like lett å trekke i uansett!

Rullegardiner inntil 270 cm bredde og 300 cm høyde, med inntil 3,7 kg screen vekt er mulig.

Kjede kan leveres i rustfritt stål som standard, og hvitt plast kjede er valgfritt hvis ønskelig. Side-ved side / link med inntil tre rullegardiner er tilgjengelig.

Ved bruk av monteringsprofilen / set bar kan rullegardinen monteres av èn person alene. Monteringsprofilen monteres først og deretter klikkes rullegardinen inn i denne.

 

Toso Mytec 01 rullegardiner settes sammen etter detaljert beskrivelse, og testes individuelt før utsendelse. Igjen finnes det mange muligheter for å tilpasse rullegardinen til bruksområde, tekstilvalg, funksjon og ønsket uttrykk.

Du kan selv velge betjeningsmåte (kjedetrekk, fjærtrekk eller motorisert), valg av sydd løpegang eller synlig bunnprofil, samt farge på denne, over- eller underrulling og masse, masse mer, - uten tillegg i prisen! Din nærmeste butikk hjelper deg slik at du foretar riktige valg. Der det er mye vind kan det også være ønskelig å oppgradere løsningen til  å inkludere sideføring / wire, og det finnes også muligheter for å linkes og kobles flere sammen.