Close
Søk
Filters

Rynkebåndskrok og nålkrok

Gardinkroker

Gardinkroker festes i lommene på rynkebåndet, slik at gardinen henger pent under skinnen. Sortimentet består av;

  • Enkle gardinkroker i plast eller stål
  • Doble foldekroker som festes med "ett ben" i lommen på hver side av folden
  • Fingerkroker i stål med 1-4 fingre, som benyttes for å lage enkle folder og gruppefolder
  • Rynkebåndskrok for påsying med justèrbar hekte til faste legg
Sorter etter
Vis per side

Nålkrok 28 mm

Liten nålkrok i nikkel utførelse, lengde 28 mm. Nålkroken er spiss i den ene enden, slik at den kan stikkes inn i stoffet. Dermed er det enkelt å justere høyden eller justere for eventuelle skjevheter. Nålkroker kan også benyttes til gardiner som vil krympe, ved å feste de lavt før første vask, for så å feste de høyere og få en lavere hengende gardin etter at gardinen har krympet. Veil. utsalgspris per stk. Selges i pk a 100 stk.
kr 2,90

Nålkrok 35 mm

Liten nålkrok i nikkel utførelse, lengde 35 mm. Nålkroken er spiss i den ene enden, slik at den kan stikkes inn i stoffet. Dermed er det enkelt å justere høyden eller justere for eventuelle skjevheter. Nålkroker kan også benyttes til gardiner som vil krympe, ved å feste de lavt før første vask, for så å feste de høyere og få en lavere hengende gardin etter at gardinen har krympet. Veil. utsalgspris per stk. Selges i pk a 100 stk.
kr 5,40

Rynkebåndskrok Plast, Hvit 28mm

Rynkebåndskrok i hvit plast, lengde 28 mm. Veil. utsalgspris per stk. Selges i pk a 100 stk.
kr 2,00

Rynkebåndskrok Plast, Sort 28mm

Rynkebåndskrok i sort plast, lengde 28 mm. Veil. utsalgspris per stk. Selges i pk a 100 stk.
kr 2,40

Rynkebåndskrok Plast Dobbel, Hvit 28mm

Dobbel rynkebåndskrok i hvit plast, lengde 28 mm. Selges i pk a 100 stk.
kr 3,00

Rynkebåndskrok hekte for innsying, 74mm

Hvit rynkebåndskrok i lengde 74 mm er laget i plast, og har en tynn plastplate som syes fast inne i folden. Avhengig av stoffmengde og ønsket avstand mellom foldene lages det enkle eller doble folder, såklate hipper. Hekten er justèrbar, slik at avstanden fra overkant gardin til overkant krok er valgfri, og gjør at en fritt kan velge om gardinen skal dekke skinnen eller avsluttes i underkant av denne. Kroken er fastsydd i stoffet er det enkelt å henge den opp igjen etter vask. Selges i stk.
kr 8,50

Rynkebåndskrok til wavebånd, justerbar

Rynkebåndskrok i lengde 75 mm har 11 justerbare høyder, og muliggjør enkel tilpasning av gardinhøyden etter behov. Egen plastring på hver krok for feste av førerstang, om ønskelig. Rynkebåndskrokene benyttes sammen med Toso wavetrinser og wavebånd, og er utviklet til gardinskinnene New Delac (ND), CM2000 og motoriserte Toso-skinner. Størrelsen på folden/waven bestemmes av antall lommer som velges mellom krokene. Om ønskelig kan wavedybden være ulik foran og bak, for å hensynta tilgjengelig avstand til vegg.
kr 18,00

Foldekrok dobbel, Nikkel

Dobbel, nikkelbelagt foldekrok, lengde 34 mm. Veil. utsalgspris per stk. Selges i pk a 100 stk. Et universalbånd kan benyttes til å lage faste folder når båndet ikke rynkes (brett da inn og sy fast trådene). De doble foldekrokene festes med ett "ben" i lommen på hver side av en gitt fold, og en bestemmer selv avstanden mellom foldene avhengig av hvor mange lommer det hoppes over i folden og mellom foldene.
kr 5,70