Close
Søk
Filters

1700-talls liftgardin

1700-talls liftgardin

Liftgardin med morsom vri!

  • Måltilpasses etter behov i bredder inntil 3 m
  • Leveres kun komplett der alle deler er inkludert
  • 6 valgfrie kombinasjoner av lærrem og bomullssnor
  • Håndlagde glassringer eller sorte smijern-ringer samler snorene i toppen
  • Naturfarget, rund bunnstokk i treverk  
Sorter etter
Vis per side
Filtrer etter attributter

1700-talls liftteknikk, komplett måltilpasset

Prisen varierer avhengig av bredde, og inkluderer komplett 1700-talls rullegardin med bunnstokk (501585), håndlaget glassring eller smijern-ring, kombibeslag (511709), samt valgfri farge på lærrem og bomullssnor. Prisen inkluderer også snoromtag i valgfri farge. Veil. uts. pris kr. 765,- for komplett 1700-talls liftgardin i bredde 60 cm. Se egen oversikt for komplettpriser for ulike teknikk-bredder, som måltilpasses på nøyaktig ønsket mål.
kr 765,00

Valgfri farge på lærrem og bomullssnor

1700-talls liftgardin system leveres kun som komplett system, der du kan gjøre en rekke valg for å tilpasse løsningen til dine behov. Det finnes seks ulike farger lærrem og bomullssnor som fritt kan kombineres etter eget ønske, og tilpasses stoffet som skal benyttes.
kr 0,00

Valgfri farge på snoromtag

1700-talls liftgardin system leveres kun som komplett system, der du kan gjøre en rekke valg for å tilpasse løsningen til dine behov. Det finnes seks ulike farger på snoromtag som fritt kan kombineres etter eget ønske, og tilpasses stoffet som skal benyttes. Snoromtag er inkludert i komplettprisen.
kr 0,00

Håndlaget glassring

1700-talls liftgardin system leveres kun som komplett system, der du kan gjøre en rekke valg for å tilpasse løsningen til dine behov. To håndlagde glassringer medfølger, og er inkludert i komplettprisen.
kr 0,00

Håndlaget, sort smijern-ring

1700-talls liftgardin system leveres kun som komplett system, der du kan gjøre en rekke valg for å tilpasse løsningen til dine behov. To håndlagde smijern-ringer kan medfølge som et alternativ til glassringer, og er inkludert i komplettprisen.
kr 0,00

Lærrem og bomullssnor i Natur

Valgfri farge på lærrem og snor i fargen Natur, uten pristillegg. 1700-talls liftgardin system leveres komplett der du kan gjøre en rekke valg for å tilpasse løsningen til dine behov.
kr 0,00

Lærrem og bomullssnor i Cognac

Valgfri farge på lærrem og snor i fargen Cognac, uten pristillegg. 1700-talls liftgardin system leveres komplett der du kan gjøre en rekke valg for å tilpasse løsningen til dine behov.
kr 0,00

Lærrem og bomullssnor i Brun

Valgfri farge på lærrem og snor i fargen Brun, uten pristillegg. 1700-talls liftgardin system leveres komplett der du kan gjøre en rekke valg for å tilpasse løsningen til dine behov.
kr 0,00