Close
Søk
Filters

Refre funksjonell skinne

Refre skinne

Bøybar i alle tenkelige fasonger!

  • Hvit skinne som enkelt bøyes i ønsket form
  • Plastbelagt og anvendelig også i våtrom og i båter
  • Enkel å installere selv ved hjelp av bare en skrutrekker
  • Monteres i tak eller vegg
  • Brukes til ekstra lette gardiner (3 kg pr høyde)
  • Teknisk produktbrosjyre
Sorter etter
Vis per side

Refre Skinne, Bøybar for hånd, Hvit

Refre skinnen i hvit plast utførelse med stål innvendig kjerne. En fleksibel skinne som er bøybar for hånd i alle tenkelige fasonger, og som enkelt installeres ved bruk av en skrutrekker. Skinnen brukes for lette gardiner på inntil 6 kg.
kr 430,00

Refre Skjøt, Hvit

Refre skjøt for kobling av skinnen når lengden er over 25 meter.
kr 245,00

Refre Endelokk, Hvit

Refre endelokk i hvit til bruk med Refre skinne. Endelokket har en innebygget stopper for feste av rynkebåndskrok, slik at gardinen ikke følger med når gardinen trekkes igjen. Veil. utsalgspris pr stk.
kr 37,00

Refre Trinse

Refre trinse på hjul sikrer lang holdbarhet og funksjonalitet, samt spesielt stillegående gardinføring. Trinsen er utenpåliggende, og leveres med fast øye/ring på strips à 8 stk, som gjør det enkelt å tre på gardinkrokene på trinsen. Veil. utsalgspris er pr. trinse.
kr 17,00

Refre Magnetlås, to-veis, par

To-veis magnetlås til Refre skinner. Magnetlåsen benyttes for å feste to gardinhøyder sammen når de skal være lukket, og vil dermed forhindre lysinnslipp. Gardinene kan trekkes fra igjen ved et lett trekk i gardinene.
kr 115,00

Refre Magnetlås, en-veis

En-veis magnetlås til Refre skinner. Magnetlåsen benyttes for å feste èn gardinhøyde i siden når den skal være lukket, og vil dermed forhindre lysinnslipp der gardinen sklir tilbake. Gardinene kan trekkes fra igjen ved et lett trekk i gardinene.
kr 60,00

Refre Takbeslag, Hvit

Refre takbeslag i hvit utførelse for montering av Refre skinne i tak. Maks. avstand mellom takfestene er 35 cm for montering av skinnen i alle tenkelige, buede former.
kr 37,00

Refre Veggbeslag , Hvit

Refre veggbeslag i hvit utførelse for montering av Refre skinne på vegg. Maks. avstand mellom veggfestene er 35 cm for montering av skinnen i alle tenkelige, buede former.
kr 39,00