Close
Søk
Filters
Refre trinse på hjul sikrer lang holdbarhet og funksjonalitet, samt spesielt stillegående gardinføring.

Trinsen er utenpåliggende, og leveres med fast øye/ring på strips à 8 stk, som gjør det enkelt å tre på gardinkrokene på trinsen.

Veil. utsalgspris er pr. trinse.
Varenummer: 522763
kr 8,00

Refre funksjonell gardinskinne er en fleksibel skinne som kan bøyes og formes i alle tenkelige, buede former. Skinnen installeres enkelt for hånd ved bruk av en skrutrekker. Refre skinnen er også godt egnet til bruk i karnapper og som romdeler.

Skinnen egner seg ikke til bruk som rett skinne, og leveres komplett etter ønsket mål. Maks lengde uten bruk av skjøt er 25 meter. Skinnen kan monteres med beslag enten i tak eller på vegg.

Et plastbelagt ytre (polyethylene) med innvendig kjerne i stål, samt rustfritt tilbehør gjør Refre skinnen spesielt godt egnet til bruk i våtrom, båter og bobiler.

En magnetlås på hjul (en- eller toveis) kan monteres på skinnen, og sikrer at gardinene ikke sklir fra hverandre før de trekkes til side med et lett trekk.

Refre-skinnen bruker kvalitets-trinser på hjul, som garanterer for skinnens holdbarhet og stillegående gardinføring. Strips med 8 trinser gjør at trinsene er enkle å tre inn på skinnen.