Close
Søk
Filters

Stålstenger i antikk messing

Stang i antikk messing

Stenger i antikk messing utførelse har en diskret og varm finish som enkelt kombineres med de fleste interiører. 

  • 3 ulike stangstørrelser med diameter Ø 19 mm, 29 mm og 35 mm
  • Holdere for montering i tak
  • Hjørneløsning og nisjeløsning tilgjengelig
Sorter etter
Vis per side

Lux Endefeste, Antikk Messing 19 mm

Endefeste til bruk for stålstang med diameter Ø 19 mm, der stangen skal avsluttes i vegg uten bruk av endedekor. Stålstangen produseres på nøyaktig ønsket mål, og settes inn i endefestet, som skrues fast i vegg med medfølgende skruesett.
kr 105,00

Lux Endefeste, Antikk Messing 29 mm

Endefeste til bruk for stålstang med diameter Ø 29 mm, der stangen skal avsluttes i vegg uten bruk av endedekor. Stålstangen produseres på nøyaktig ønsket mål, og settes inn i endefestet, som skrues fast i vegg med medfølgende skruesett.
kr 115,00

Lux Endefeste, Antikk Messing 35 mm

Endefeste til bruk for stålstang med diameter Ø 35 mm, der stangen skal avsluttes i vegg uten bruk av endedekor. Stålstangen produseres på nøyaktig ønsket mål, og settes inn i endefestet, som skrues fast i vegg med medfølgende skruesett.
kr 230,00

Lux Hjørnekobling, Antikk Messing 19 mm

Lux Hjørnekobling til bruk for stålstang med diameter Ø 19 mm. Hjørnekoblingen kan brukes i alle utvendige og innvendige hjørner, samt i karnapper, slik at gardinen fritt kan trekkes videre.
kr 285,00

Lux Hjørnekobling, Antikk Messing 29 mm

Lux Hjørnekobling til bruk for stålstang med diameter Ø 29 mm. Hjørnekoblingen kan brukes i alle utvendige og innvendige hjørner, samt i karnapper, slik at gardinen fritt kan trekkes videre.
kr 325,00

Lux Hjørnekobling, Antikk Messing 35 mm

Lux Hjørnekobling til bruk for stålstang med diameter Ø 35 mm. Hjørnekoblingen kan brukes i alle utvendige og innvendige hjørner, samt i karnapper, slik at gardinen fritt kan trekkes videre.
kr 485,00

Lux Ring Flat, Antikk Messing 29 mm

Lux Ring til bruk med stålstang med diameter Ø 29 mm. Ringen har en rett, flat form. Øyekrok for enkelt feste av gardinkrok, og nyloninnlegg som beskytter stangen og gjør at gardinen blir lettere å trekke i.
kr 36,00

Lux Ring Rund, Antikk Messing 29 mm

Lux Ring til bruk med stålstang med diameter Ø 29 mm. Ringen har en rund form. Øyekrok for enkelt feste av gardinkrok, og nyloninnlegg som beskytter stangen og gjør at gardinen blir lettere å trekke i.
kr 40,00