Close
Søk
Filters

Stålstenger i antikk messing

Stang i antikk messing

Stenger i antikk messing utførelse har en diskret og varm finish som enkelt kombineres med de fleste interiører. 

  • 3 ulike stangstørrelser med diameter Ø 19 mm, 29 mm og 35 mm
  • Holdere for montering i tak
  • Hjørneløsning og nisjeløsning tilgjengelig
  • Doble holdere for to stenger og gardiner
Sorter etter
Vis per side

Lux Spyd Bullet, Antikk Messing 19 mm

Lux Bullet spyd til bruk som endedekor for stålstang med diameter Ø 19 mm. Stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør går minimum 10-15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 150,00

Lux Spyd Bullet, Antikk Messing 29 mm

Lux Bullet spyd til bruk som endedekor for stålstang med diameter Ø 29 mm. Stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør går minimum 10-15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 175,00

Lux Spyd Bullet, Antikk Messing 35 mm

Lux Bullet spyd til bruk som endedekor for stålstang med diameter Ø 35 mm. Stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør går minimum 10-15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 250,00

Lux Spyd Dråpe Glass Smoke, Antikk Messing 29 mm

Lux Dråpe spyd i smoke-farget glass utførelse, til bruk som endedekor for stålstang med diameter Ø 29 mm. Det medfølger umbraco-nøkkel for feste av endedekor til stang, der stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør går minimum 10-15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 455,00

Lux Spyd Dråpe Glass Transp, Antikk Messing 29 mm

Lux Dråpe spyd i transparent glass utførelse, til bruk som endedekor for stålstang med diameter Ø 29 mm. Det medfølger umbraco-nøkkel for feste av endedekor til stang, der stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør går minimum 10-15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 455,00

Lux Spyd Fasett Glass Smoke, Antikk Messing 29 mm

Lux fasett-slipt kulespyd i smoke-farget glass utførelse, til bruk som endedekor for stålstang med diameter Ø 29 mm. Det medfølger umbraco-nøkkel for feste av endedekor til stang, der stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør går minimum 10-15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 475,00

Lux Spyd Fasett Glass Transp, Antikk Messing 29 mm

Lux fasett-slipt kulespyd i transparent glass utførelse, til bruk som endedekor for stålstang med diameter Ø 29 mm. Det medfølger umbraco-nøkkel for feste av endedekor til stang, der stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør går minimum 10-15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 475,00

Lux Spyd Kappe m/riller, Antikk Messing 19 mm

Lux spyd Kappe med riller til bruk som endedekor for stålstang med diameter Ø 19 mm. Stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør går minimum 10-15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 150,00