Close
Søk
Filters

SQUID selvklebende tekstil

Squid® til skjerming

Selvklebende, transparent vindustekstil

  • Beskytter ditt privatliv og begrenser innsyn  
  • Reflekterer solvarmen før den kommer inn i rommet, og reduserer romtemperaturen
  • Kan motstå ekstrem luftfuktighet, og er velegnet til våtrom
  • Er enkel å montere helt på egenhånd
  • Velg blant 6 minimalistiske og naturlige farger
Sorter etter
Vis per side
Filtrer etter attributter

SQUID 001 Chalk, selvklebende tekstil

Chalk er en naturlig farge som passer godt i minimalistiske miljø. Fargen er perfekt i moderne interiør takket være dens enkelhet. Veil. utsalgspris gjelder per hele løpemeter. Squid leveres kappet i valgfri lengde i cm (minimum 100 cm), samt i fast bredde på 130 cm. Beregn alltid et tillegg på 5 cm ekstra på alle sider, utover vindusmålet, som margin ved beskjæring.
kr 695,00

SQUID 002 Bone, selvklebende tekstil

Bone passer til lysere rom med off-white eller andre myke farger. Fargen er et godt valg til elegante, sofistikerte interiør. Veil. utsalgspris gjelder per hele løpemeter. Squid leveres kappet i valgfri lengde i cm (minimum 100 cm), samt i fast bredde på 130 cm. Beregn alltid et tillegg på 5 cm ekstra på alle sider, utover vindusmålet, som margin ved beskjæring.
kr 695,00

SQUID 003 Oak, selvklebende tekstil

Oak har et naturlig utseende og passer godt sammen med naturmaterialer, liksom treverk. Fargen er perfekt til rustikke interiør, og bidrar til å skape en hyggelig atmosfære. Veil. utsalgspris gjelder per hele løpemeter. Squid leveres kappet i valgfri lengde i cm (minimum 100 cm), samt i fast bredde på 130 cm. Beregn alltid et tillegg på 5 cm ekstra på alle sider, utover vindusmålet, som margin ved beskjæring.
kr 695,00

SQUID 004 Ash, selvklebende tekstil

Lysegrå Ash har et industrielt uttrykk som passer perfekt i rom med metall og betong. Fargen kompletterer moderne interiør på en veldig god måte. Veil. utsalgspris gjelder per hele løpemeter. Squid leveres kappet i valgfri lengde i cm (minimum 100 cm), samt i fast bredde på 130 cm. Beregn alltid et tillegg på 5 cm ekstra på alle sider, utover vindusmålet, som margin ved beskjæring.
kr 695,00

SQUID 005 Rock, selvklebende tekstil

Rock har mest tekstur av alle tilgjengelige farger. Rock passer til mørkere rom, og skaper en rolig, avslappet og intim atmosfære. Veil. utsalgspris gjelder per hele løpemeter. Squid leveres kappet i valgfri lengde i cm (minimum 100 cm), samt i fast bredde på 130 cm. Beregn alltid et tillegg på 5 cm ekstra på alle sider, utover vindusmålet, som margin ved beskjæring.
kr 695,00

SQUID 006 Coal, selvklebende tekstil

Coal er utviklet for å være et dekor-element. Fargen gir mindre innsynsskjerming og lavere solrefleksjon, men den er en vakker farge og gir mest visuell kontakt med utsiden. Veil. utsalgspris gjelder per hele løpemeter. Squid leveres kappet i valgfri lengde i cm (minimum 100 cm), samt i fast bredde på 130 cm. Beregn alltid et tillegg på 5 cm ekstra på alle sider, utover vindusmålet, som margin ved beskjæring.
kr 695,00

SQUID Squeegee plastskrape, stk

Squeegee monteringsskrape i hardplast fra Yellotools. Skrapen plasseres kant-i-kant med vinduets silikonkant for perfekt beskjæring, samt brukes etter ferdig installering for å aktivere limet. Da påføres et hardt trykk (10 kg) med skrapen over hele overflaten både horisontalt og vertikalt. Selges i stk.
kr 119,00

SQUID Installasjonskit, sett

Sett for montering av Squid, som består av en Squeegee monteringsskrape i plast fra Yellotools, samt en Olfa kniv med rustfrie stålblader. Knivbredde 9 mm / 30 graders vinkel. For å unngå frynser ved montering av Squid, anbefales det å bruke et nytt knivblad hver 2. meter samt i alle hjørner. Til montering av Squid trengs også et målebånd og en saks, samt utstyr for rengjøring av vinduet. På mindre vinduer kan du enkelt montere Squid helt alene, og vi anbefaler at monteringsvideo og installasjonsmanual studeres nøye.
kr 275,00