Close
Søk
Filters

Stålstenger i børstet stål

Stang i børstet stål

Sortimentet er fleksibelt og kan tilpasses de fleste behov, med et stort utvalg av endedekor og ulike holdere.

  • 3 ulike stangstørrelser med diameter Ø 19 mm, 29 mm og 35 mm
  • Holdere i både klassisk og moderne utførelse
  • Hjørneløsning og nisjeløsning tilgjengelig
Sorter etter
Vis per side

Lux Ring Rund, Børstet stål, 29 mm

Lux Ring til bruk med stålstang med diameter Ø 29 mm. Ringen har en rund form. Øyekrok for enkelt feste av gardinkrok, og nyloninnlegg som beskytter stangen og gjør at gardinen blir lettere å trekke i.
kr 40,00

Lux Ring Rund, Børstet stål, 35 mm

Lux Ring til bruk med stålstang med diameter Ø 35 mm. Ringen har en rund form. Øyekrok for enkelt feste av gardinkrok, og nyloninnlegg som beskytter stangen og gjør at gardinen blir lettere å trekke i.
kr 64,00

Lux Spyd Ball Glass Smoke, Børstet Stål 29 mm

Lux Ball spyd i smoke-farget glass utførelse, til bruk som endedekor for stålstang med diameter Ø 29 mm. Det medfølger umbraco-nøkkel for feste av endedekor til stang, der stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør går minimum 10-15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 515,00

Lux Spyd Ball Glass Transp, Børstet Stål 29 mm

Lux Ball spyd i transparent glass utførelse, til bruk som endedekor for stålstang med diameter Ø 29 mm. Det medfølger umbraco-nøkkel for feste av endedekor til stang, der stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør går minimum 10-15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 515,00

Lux Spyd Ball, Børstet stål, 19 mm

Lux Ball spyd til bruk som endedekor for stålstang med diameter Ø 19 mm. Den totale stanglengden bør går minimum 10-15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 180,00

Lux Spyd Ball, Børstet stål, 29 mm

Lux Ball spyd til bruk som endedekor for stålstang med diameter Ø 29 mm. Det medfølger umbraco-nøkkel for feste av endedekor til stang, der stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør går minimum 10-15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 265,00

Lux Spyd Ball, Børstet stål, 35 mm

Lux Ball spyd til bruk som endedekor for stålstang med diameter Ø 35 mm. Det medfølger umbraco-nøkkel for feste av endedekor til stang, der stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør går minimum 10-15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 355,00

Lux Spyd Bullet, Børstet stål, 19 mm

Lux Bullet spyd til bruk som endedekor for stålstang med diameter Ø 19 mm. Stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør går minimum 10-15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 220,00