Close
Søk
Filters

Smarte rullegardiner i smia

Smarte rullegardiner i smia

 Et ubeboelig mekanisk verksted på Radøy utenfor Bergen blir forvandlet til en moderne og industriell fritidsbolig helt utenom det vanlige!

 

 

 

Interiørekspert Halvor Bakke og hans snekkerteam påtar seg oppdraget med å gi smia en sårt tiltrengt oppgradering, og innreder smia med et helt nytt kjøkken og loungeområde. Inttroduksjon av mørke farger kombinert med varme skinnfarger gjør susen!

 

 

 

 

 

 

De sorte industri-vinduene trengte solskjerming, og Halvor valgte rullegardiner fra Toso med intelligente screen, som gjør at du enkelt ser ut gjennom rullegardinen, samtidig som beskytter mot solen og samtidig hindrer innsyn.

Alle vinduene har fått screens i en koksgrå farge, med fargekode Screen Vision 3030. Det er også valgt cognac-fargede skinn-lapper for å betjene rullegardinene med fjærtrekk, - en farge som matcher spisestolene og skinnsofaen perfekt!

 

 

 

Du kan lese mer om Toso intelligente rullegardiner her. Rullegardinene skreddersys og måltilpasses etter dine behov, og kan betjenes enten med kjedetrekk, fjærtrekk eller med motor.

Det finnes mange intelligente screen-farger å velge mellom.