Close
Søk
Filters

Badet ble en oase!

Badet ble en oase!

 

 Foto: Inger Mette Meling Kostveit, @ingerfotos

 

Eierne av dette nybygde, klassiske herregårdshuset i Vestfold var opptatt av at baderommet skulle føles komfortabelt og godt, og være et rom de kunne glede seg til å stå opp til! De velbalanserte detaljene er svøpt inn i en fargepalett som både er dus og kontrastfull.

For å få en helhetlig plan både på innredning, farger og materialbruk valgte eierne å søke bistand fra interiørarkitekt Lene Marie Weum Knudsen i Into Design.

 

Foto: Inger Mette Meling Kostveit, @ingerfotos

 

De duse grå-grønne flisene i kombinasjon med brunbeiset treverk gir rommet en behagelig lunhet, der sittebenken fungerer som oppbevaringsplass. Baderommet på 22 kvm hadde også plass til en flott sjeselong under vinduet, der det er benyttet en Toso rullegardin med "intelligent" screen i fargen Natura River Rock. Rullegardinen er perfekt til bruk på badet der man ønsker å bevare utsyn, men samtidig skjerming mot innsyn!

 

 

 

Screen-kvaliteten Natura er en vevet duk med natur-effekt, og med en åpningsfaktor på 5%. Den har en flammehemmende kvalitet (M1) som tilfredsstiller krav til bruk i offentlige bygg, samt Greenguard garanti for innvendig luftkvalitet.

Toso Norge tilbyr mer enn 30 ulike screens-farger og kvaliteter, og sender gjerne fargeprøver hjem til deg i posten så du kan se nærmere på farger og kvaliteter.