Close
Søk
Filters

1600-talls himling

1600-talls himling

En av Oslo sine eldste bygårder har vært under oppussing, og restaurant Einer fikk et nytt preg i en nostalgisk atmosfære.

«Skog» ble valgt som tema, noe som gjenspeiles i farger og interiør. For enkelt å kunne velge mellom lyse, lette gardiner for solskjerming og et gardinfag som lager en lun og intim atmosfære, ble doble Nexty gardinskinner benyttet.

Nexty finnes som både enkle og doble skinner, kan festes i tak og på vegg og finnes i flere farger som tilpasses interiøret. Trinser på hjul sikrer lang holdbarhet og en stillegående gardin. 

Se hvordan det er montert nedenfor. Og se på dette fantastiske taket med barokt mønster. Kan dette være et av Norges eldste tak?

  

 Foto: Fargerike

 

I det lange vinduet mot veien er det benyttet to ulike lin-gardiner, og disse er hengt på doble Nexty gardinskinner i en matt, sort farge. Gardinene i grå lin passer perfekt sammen med det mørke taket, og gir et lun og godt inntrykk.

Bruk av doble skinner gir fleksibilitet i forhold til plassering av gardinhøydene, der valg av to ulike tekstil-kvaliteter i tilnærmet lik farge også gir et spennende inntrykk.

 

Foto: Fargerike

 

 

 

Foto: Fargerike

 

Restauranten har, liksom navnet sier, hentet sin inspirasjon fra skogen og lukten av einer. Skogstemaet er hentet igjen både i menyen, samt i valg av farger, møbler og interiør, som henter igjen skogens varme, lune og gode stemning. 

Den gamle potetkjelleren er også blitt tatt i bruk som vinbar, med det passende navnet Einbar, og den har beholdt sine vakre, buede hvelver. Vinbaren er innredet med tekstiler i brente toner, og lokalet er holdt i varme brunfarger og terrakotta.

 

 Foto: Fargerike

 

Møbler og interiør av interiørarkitekt og designer Lars Ernst Hole for Holedesign AS

Fargesetting og foto av Fargerike. Årets Farge 2019 fra Fargerike, Sølvgrønn FR1460

 

Les mer om våre Nexty-skinner her: https://www.toso-norge.no/nexty

  •          7 ulike farger; hvit, sølv, champagne, sort, grå ask, medium eik og valnøtt
  •          Enkel eller dobbel skinne festet i vegg eller tak
  •          Buer for innvendig hjørnløsning i alle farger
  •          Trinser på hjul sikrer holdbarhet og en stillegående gardin
  •          Magnetstopper forhindrer at gardinen sklir på skinnen
  •          Magnetlås holder gardinen lukket og forhindrer lysinnslipp