Close
Søk
Filters

New York "Loft-stilen"

New York "Loft-stilen"

Få med deg en av høstens store nyheter innen gardinoppheng - Madison stålstenger inspirert av New York Loft-stilen!

Stilen kan enkelt tilpasses de fleste interiør, selv om den er inspirert av den industrielle stilen som kom til New York på 90-tallet. Der ble forlatte lager- og industribygg ombygd til loftsleiligheter som beholdt mye av uttrykket fra før renoveringen; med synlige bjelker i tak, utenpåliggende ventilasjonsrør og upusset betong og murstein.

 

 

Madison-sortimentet av gardinstenger er tilgjengelig i fire farger som passer perfekt inn med metallfargene fra New York "Loft-stilen": Matt graphite, gunmetal, antikk bronse og blank messing. Hver farge har mange ulike endedekor slik at du kan lage et perfekt uttrykk til rommet. Madison stengene finnes i tykkelsene Ø20 mm og Ø30 mm.

 

 

 

Du kan velge mellom både åpne og lukkede veggholdere, begge typer i to ulike lengder. Retur til vegg er et perfekt alternativ til endedekor, og gjør at stangen avsluttes helt inn i veggen. På denne måten vil gardinene hindre lysinnslipp inn fra siden også. I tillegg har serien innvendige hjørner som kan skjøtes på stengene. Det blir en perfekt og helhetlig look mår gardinstangen kan gå sammenhengende langs hele veggen og gjennom hjørner.

Detaljer er viktig... Madison førerstang i lengde 100 cm benyttes for å trekke gardinene til siden, og dermed berøres ikke gardinstoffet ved betjening. Førerstangen festes i øyet på gardinringen.

 

Se hele Madison sortimentet her