Close
Søk
Filters

Winpia funksjonell skinne

Winpia skinne

Spesielt anvendelig skinne

  • Bøybar skinne i høy kvalitet i hvit eller sølv
  • Trinser med hjul sikrer en jevn, stillegående gardinføring
  • Fester med easy-snap funksjon for rask og enkel montering
  • Brukes inntil middels tunge gardiner (10 kg)
  • 2- og 3 spors plate for direkte takmontering
Sorter etter
Vis per side

Winpia Takbeslag Enkel, Hvit

Takbeslag i hvit for montering av en Winpia skinne i tak. Easy-snap funksjon gjør at skinnen kan settes i beslag og deretter justeres, før den klikkes fast i feste. Winpia skinnen kan alternativt monteres direkte i tak.
kr 38,00

Winpia Takbeslag Enkel, Sølv

Takbeslag i sølv for montering av en Winpia skinne i tak. Easy-snap funksjon gjør at skinnen kan settes i beslag og deretter justeres, før den klikkes fast i feste. Winpia skinnen kan alternativt monteres direkte i tak.
kr 34,00

Midt- eller endestopper for ettermontering

Midt- eller endestopper med øye for gardinkrok, for ettermontering på Winpia gardinskinner. Stopperen benyttes der gardinhøydene kun skal bevege seg innenfor deler av den totale skinnelengden, eks. ved flere sammenhengende vinduer med en lang skinne. Stopperen kan også monteres uten øyet for gardinkrok, og har innebygget magnet som kan benyttes sammen med magnetlås på hver side, med magnetlåser på hver side.
kr 72,00

Veggbeslag Enkel, Hvit

Veggbeslag i hvit for montering av Winpia skinne i vegg. Easy-snap funksjon gjør at skinnen kan settes i beslag og deretter justeres, før den klikkes fast i feste.
kr 47,00

Veggbeslag Enkel, Sølv

Veggbeslag i sølv for montering av Winpia skinne i vegg. Easy-snap funksjon gjør at skinnen kan settes i beslag og deretter justeres, før den klikkes fast i feste.
kr 42,00

Winpia Takbeslag Dobbel, Hvit

Dobbelt takbeslag i hvit for montering av to Winpia skinner i tak. Easy-snap funksjon gjør at skinnen kan settes i beslag og deretter justeres, før den klikkes fast i feste.
kr 71,00

Winpia Takbeslag Dobbel, Sølv

Dobbelt takbeslag i sølv for montering av to Winpia skinner i tak. Easy-snap funksjon gjør at skinnen kan settes i beslag og deretter justeres, før den klikkes fast i feste.
kr 64,00

Veggbeslag Dobbel, Hvit

Dobbelt veggbeslag i hvit for montering av to Winpia skinner i vegg. Easy-snap funksjon gjør at skinnen kan settes i beslag og deretter justeres, før den klikkes fast i feste.
kr 79,00
Fra: kr 12,00 Til: kr 870,00
kr12 kr870