Close
Søk
Filters

Winpia funksjonell skinne

Winpia skinne

Spesielt anvendelig skinne

  • Bøybar skinne i høy kvalitet i hvit eller sølv
  • Trinser med hjul sikrer en jevn, stillegående gardinføring
  • Fester med easy-snap funksjon for rask og enkel montering
  • Brukes inntil middels tunge gardiner (10 kg)
  • 2- og 3 spors plate for direkte takmontering
Sorter etter
Vis per side

Winpia Skinne Sølv

Winpia skinnen er en anvendelig skinne som er enkel å montere og derfor svært anvendelig både til bruk privat og i prosjekter. Skinnen kan bøyes ved forespørsel. Skinnen er tilgjengelig i to farger; hvit og sølv, til bruk for middels tunge gardiner på inntil 10 kg Skinnen kappes på nøyaktig mål og kan leveres sammensatt etter ønske. Skinnelengde er maks 600 cm uten skjøt. Veil. utsalgspris pr løpemeter.
kr 165,00

Winpia Bue, 40 x 40 cm, radius 90°, Sølv

Winpia bue i sølv utførelse til bruk i rettvinklet hjørne. Buelengde er 40 x 40 cm, og med en radius på 90°.
kr 450,00

Winpia Takbeslag Enkel, Sølv

Takbeslag i sølv for montering av en Winpia skinne i tak. Easy-snap funksjon gjør at skinnen kan settes i beslag og deretter justeres, før den klikkes fast i feste. Winpia skinnen kan alternativt monteres direkte i tak.
kr 34,00

Veggbeslag Enkel, Sølv

Veggbeslag i sølv for montering av Winpia skinne i vegg. Easy-snap funksjon gjør at skinnen kan settes i beslag og deretter justeres, før den klikkes fast i feste.
kr 42,00

Winpia Takbeslag Dobbel, Sølv

Dobbelt takbeslag i sølv for montering av to Winpia skinner i tak. Easy-snap funksjon gjør at skinnen kan settes i beslag og deretter justeres, før den klikkes fast i feste.
kr 64,00

Veggbeslag Dobbel, Sølv

Dobbelt veggbeslag i sølv for montering av to Winpia skinner i vegg. Easy-snap funksjon gjør at skinnen kan settes i beslag og deretter justeres, før den klikkes fast i feste.
kr 70,00

Veggendebeslag, Sølv

Veggendebeslag til Winpia og New Delac skinne i stål utførelse, for veggmontering av skinnen i nisje.
kr 125,00

Takhenger 13-17 cm, Sølv

Takhengere benyttes for montering av gardinskinnene Winpia, New Delac, Supertrac og Theatrac, når disse skal monteres i en avstand under tak. De kan monteres både rett og i skrå vinkel fra tak. Takhengere finnes i 6 ulike intervaller for montering fra 13 cm til 160 cm under tak, og i fargen sølv og hvit. Takhengere benyttes sammen med takhengerfeste i sølv eller hvit, til de funksjonelle skinnene Winpia, New Delac (ND) Supertrac og Theatrac sølv. Ved hjørneløsninger benyttes 2-3 takhengere for å sikre stabilitet.
kr 365,00
Fra: kr 12,00 Til: kr 870,00
kr12 kr870