Close
Søk
Filters

Liftgardiner over alt!

Liftgardiner over alt!

 

Bruk av liftgardiner i fjellhytter er både tidsriktig og vakkert! Liftgardiner bruker lite stoff, og ved å koordinere farger og stoff-kvaliteter i de ulike rommene er det likevel enkelt å skape et helhetlig inntrykk.

Eierne av denne vakre jakthytta på Hardangervidda ønsket at hytta skulle fremstå nøytralt og avdempet, selv om den gjennomgående har et gjennomført og meget eksklusivt interiør.

 

 

 

Stuen har fått et rustikt preg, der veggpanelet stammer fra utvendige kledninger på gamle gårder og driftsbygninger. De har derfor både ujevn tykkelse, lengder og bredder. Liftgardiner er brukt i alle stuevinduene, og er laget av linstoff i en vakker rustrød jordfarge, som bryter litt med de beige og grå fargene i interiøret forøvrig. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle soverommene har fått sitt eget, unike særpreg, der valg av tekstiler til liftgardinene er holdt i naturmaterialer i avdempede jordfarger, men likevel tilpasset sengetepper og fargevalg forøvrig. Liftgardin-systemene betjenes med enten snortrekk eller kjedetrekk, og det finnes en lang rekke utformingsvalg, der valg av betjeningssnor- eller kjede tilpasses fargen på vinduskarmen eller stoffet, helt etter eget ønske.

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I dette soverommet er den varme tekstilfargen på liftgardinene hentet igjen i et vakkert veggteppe som er hengt over sengen, og som gir en lun og varm romfølelse, samtidig som det utgjør et dekorativt element i interiøret.

 

 

 

I hovedsoverommet er det brukt liftgardiner i beige-grå bunnfarge med blå striper, og samme stoff er brukt til å lage dekorputer til sengen, og bidrar til å skape en helhet ved å hente igjen fargene.

 

 

 

Til baderom og kjøkken er det også valgt liftgardiner i vakre naturfarger- og materialer. Det er benyttet tekstiler med vertikale striper, som henter igjen fargene i interiøret, liksom gulvtepper og sittebenker. Her er det valgt liftgardi-system med kjedebetjening i rustfritt stål.