Close
Søk
Filters

MALJER OG TILBEHØR

 

Maljer eller dekorringer i plast og stål finnes tilgjengelig i et stort antall farger og størrelser, og gjør det enkelt å finne en malje som passer akkurat til både gardinstoff og gardinstang. Maljene er et viktig dekor-element for gardinen, og gir mange spennende muligheter!

Det bør alltid benyttes et jevnt antall maljer på hver gardinhøyde, og det anbefales å bruke 8 maljer for en gardinbredde på inntil 130 cm. Den første og siste maljen bør plasseres ca 3 cm fra gardinens utvendige sømkant.

Gardinstoffet bør stabiliseres med et forsterkningsbånd, som påsettes først.

Plastmaljer

Stort utvalg av farger og størrelser

Dekorringer eller maljer i plast består av to deler som enkelt settes sammen for hånd, og passer til alle stofftykkelser.

  • 4 ulike maljestørrelser tilpasset alle størrelser av gardinstenger
  • Tilsammen 16 ulike farger som kan tilpasses gardinstoffet
  • Maljene kan vaskes i maskin

Stålmaljer

Eksklusive og svært solide maljer 

Maljer i metall består av to deler som settes på stoffet ved hjelp av et hammerverktøy eller en håndpresse (se under).

  • 2 ulike størrelser tilpasset ulike gardinstenger
  • Tilsammen 7 forskjellige farger som enkelt tilpasses ethvert gardinstoff
  • Maljene ruster ikke, og kan vaskes i maskin

Maljebånd

Bånd som forenkler og forsterker

Spesielt utviklede bånd benyttes ved påsetting av både plastmaljer og metallmaljer, og gjør påsetting av maljer enklere og gir et holdbart resultat.

  • Bånd i ulike bredder som forsterker og stabiliserer stoffet
  • Maljebånd med faste hull som forsterker, samt forenkler hulltaging
  • Maljebånd kan vaskes i maskin
Sorter etter
Vis per side

Forsterkningsbånd påstrykbar, hard 100 mm

Et påstrykbart forsterkningsinnlegg i bredde 100 mm, med limfeste på èn side. Det benyttes til for å forsterke stoffet, også ved påsetting av maljer. Innleggsbåndet festes ved å steame punktvis i 8-10 sekunder på hvert sted. Benytt et dampjern ved påsetting. Veiledende utsalgspris per meter. Leveres i pk à 50 meter.
kr 31,00

Hemfix påstrykbar m/papir, 95 mm

Hemfix er en påstrykbar forsterkningsfleece i bredde 95 mm med lim på begge sider, og benyttes som innlegg til søm. Hemfix har papir på en side, og plasseres på stoffet med papir-siden opp. Innleggsbåndet festes ved å steame punktvis i 8-10 sekunder på hvert sted. Benytt et dampjern ved påsetting. Dra deretter av papiret før stoffet brettes over båndet, og det kan dampes på samme måte. Hemfix tåler både vask og rens, og leveres i pk à 50 meter. Veiledende utsalgspris per meter.
kr 30,00

Innsats til baseverktøy for Ø 55 mm

Tillegg til baseverktøyet for å lage hull til store plastmaljer med innvendig størrelse 50 mm og utvendig størrelse 72 mm. Settet består av en punchball og repitisjonsring for hulltaging av Ø 55 mm. Forhandler-eksklusivt produkt
kr 1 090,00

Innsats til pressmaskin stålmalje Ø 40/62 mm

Innsatsen settes i maskinen som gjør det enkelt å påføre maljer i metall, og benyttes til press- / påføring av de minste metallmaljene i størrelse Ø 40/62 mm. Forhandler-eksklusivt produkt En separat innsats som benyttes for selve hulltagingen.
kr 600,00

Innsats til pressmaskin stålmalje Ø 50/80 mm

Innsatsen settes i maskinen som gjør det enkelt å påføre maljer i metall, og benyttes til press- / påføring av de største metallmaljene i størrelse Ø 50/80 mm. Forhandler-eksklusivt produkt En separat innsats som benyttes for selve hulltagingen.
kr 700,00

Innsats til stansepresse for hulltaging Ø 40/62 mm

Innsatsen settes i maskinen som gjør det enkelt å påføre maljer i metall, og benyttes til hulltaging av stoffet ved bruk av de minste metallmaljene i størrelse Ø 40/62 mm. Forhandler-eksklusivt produkt En separat innsats som benyttes for selve press- / påføringen.
kr 650,00

Innsats til stansepresse for hulltaging Ø 50/80 mm

Innsatsen settes i maskinen som gjør det enkelt å påføre maljer i metall, og benyttes til hulltaging av stoffet ved bruk av de største metallmaljene i størrelse Ø 50/80 mm. En separat innsats som benyttes for selve press- / påføringen. Forhandler-eksklusivt produkt
kr 950,00

Metallmalje 40/62 Bronse Antikk

Metallmalje med innvendig mål Ø 40 mm og utvendig mål Ø 62 mm. Maljen er velegnet til gardinstenger med tykkelse inntil Ø 29 mm. Det finnes to ulike størrelser av metallmaljer, som brukes avhengig av gardinstangens tykkelse. Maljen består av to deler som settes på stoffet ved hjelp av et hammerverktøy eller en håndpresse. Hullstørrelsen i stoffet bør være 45 mm, og vi tilbyr ulike verktøy både for hulltaging og for påsetting av maljene. Alle metallmaljer har en messing-base, og de ruster derfor ikke. De kan håndvaskes eller vaskes i vaskemaskin på maks 30 grader, gjerne i en vaskepose.
kr 35,00
Fra: kr 13,00 Til: kr 1 090,00
kr13 kr1090