Close
Søk
Filters

MALJER OG TILBEHØR

 

Maljer eller dekorringer i plast og stål finnes tilgjengelig i et stort antall farger og størrelser, og gjør det enkelt å finne en malje som passer akkurat til både gardinstoff og gardinstang. Maljene er et viktig dekor-element for gardinen, og gir mange spennende muligheter!

Det bør alltid benyttes et jevnt antall maljer på hver gardinhøyde, og det anbefales å bruke 8 maljer for en gardinbredde på inntil 130 cm. Den første og siste maljen bør plasseres ca 3 cm fra gardinens utvendige sømkant.

Gardinstoffet bør stabiliseres med et forsterkningsbånd, som påsettes først.

Plastmaljer

Stort utvalg av farger og størrelser

Dekorringer eller maljer i plast består av to deler som enkelt settes sammen for hånd, og passer til alle stofftykkelser.

  • 4 ulike maljestørrelser tilpasset alle størrelser av gardinstenger
  • Tilsammen 16 ulike farger som kan tilpasses gardinstoffet
  • Maljene kan vaskes i maskin

Stålmaljer

Eksklusive og svært solide maljer 

Maljer i metall består av to deler som settes på stoffet ved hjelp av et hammerverktøy eller en håndpresse (se under).

  • 2 ulike størrelser tilpasset ulike gardinstenger
  • Tilsammen 7 forskjellige farger som enkelt tilpasses ethvert gardinstoff
  • Maljene ruster ikke, og kan vaskes i maskin

Maljebånd

Bånd som forenkler og forsterker

Spesielt utviklede bånd benyttes ved påsetting av både plastmaljer og metallmaljer, og gjør påsetting av maljer enklere og gir et holdbart resultat.

  • Bånd i ulike bredder som forsterker og stabiliserer stoffet
  • Maljebånd med faste hull som forsterker, samt forenkler hulltaging
  • Maljebånd kan vaskes i maskin
Sorter etter
Vis per side

Innsats til baseverktøy for Ø 55 mm

Tillegg til baseverktøyet for å lage hull til store plastmaljer med innvendig størrelse 50 mm og utvendig størrelse 72 mm. Settet består av en punchball og repitisjonsring for hulltaging av Ø 55 mm. Forhandler-eksklusivt produkt
kr 1 090,00

Innsats til pressmaskin stålmalje Ø 40/62 mm

Innsatsen settes i maskinen som gjør det enkelt å påføre maljer i metall, og benyttes til press- / påføring av de minste metallmaljene i størrelse Ø 40/62 mm. Forhandler-eksklusivt produkt En separat innsats som benyttes for selve hulltagingen.
kr 600,00

Innsats til pressmaskin stålmalje Ø 50/80 mm

Innsatsen settes i maskinen som gjør det enkelt å påføre maljer i metall, og benyttes til press- / påføring av de største metallmaljene i størrelse Ø 50/80 mm. Forhandler-eksklusivt produkt En separat innsats som benyttes for selve hulltagingen.
kr 700,00

Innsats til stansepresse for hulltaging Ø 40/62 mm

Innsatsen settes i maskinen som gjør det enkelt å påføre maljer i metall, og benyttes til hulltaging av stoffet ved bruk av de minste metallmaljene i størrelse Ø 40/62 mm. Forhandler-eksklusivt produkt En separat innsats som benyttes for selve press- / påføringen.
kr 650,00

Innsats til stansepresse for hulltaging Ø 50/80 mm

Innsatsen settes i maskinen som gjør det enkelt å påføre maljer i metall, og benyttes til hulltaging av stoffet ved bruk av de største metallmaljene i størrelse Ø 50/80 mm. En separat innsats som benyttes for selve press- / påføringen. Forhandler-eksklusivt produkt
kr 950,00
Fra: kr 13,00 Til: kr 1 090,00
kr13 kr1090