Close
Søk
Filters

På plass!

På plass!

 

Denne hytta ligger alene på en liten, idyllisk holme på Sotra, med det klingende navnet "Gulholmen". De nye eierne ønsket å forvandle det overgrodde stedet til et lyst og lekkert sted der de kunne invitere venner og familie. Halvor Bakke & Co. tok oppdraget!

Utgangspunktet var en rød, liten hytte med et flott, men overgrodd uteområde, der Halvor kjapt så muligheten for å viske ut skillet mellom ute og inne. Han brukte mange knep for å komme i mål!

 

 

 

Med havet rett på utsiden av stuevinduet, ble det viktig å åpne opp fasaden og sette inn nye foldedører som kunne skyves helt til siden. Alle flater, både ute og inne, fikk samme høydenivå for å viske ut skiller.

Utenfor stuen bygget Halvor & Co. i tillegg et sitteområde med glasstak, slik at eierne kunne sitte under tak når det regnet.

 

 

 

 

 

Interiøret ble byttet ut med en ren, skandinavisk, luftig og lys stil, som harmonerer perfekt med skjærgården utenfor. Spisebordet fikk hjul slik at det kunne trilles ut ved behov.

 

 

Lyse, florlette gardiner bidrar til å gjøre interiøret mer intimt, men det var samtidig viktig at gardinene ikke skulle skli utover i vinduet, for da ville de hindre at havet kom rett inn! Derfor valgte Halvor å bruke hvite, måltilpassede Nexty gardinskinner med magnetstoppere. Stopperen monteres enkelt rett i skinnenen, og sikrer at gardinen holder seg på plass inntil du drar de lett for å lukke sammen. Genial!

 

   

Gardinskinne uten gardinstopper, der gardinen

kan skli ut i vinduet og hindre lysinnslipp.

Gardinskinne med gardinstopper med magnet, som

stopper gardinen fra å bevege seg før du trekker i den.

Magnetstopperen benyttes tilToso skinnene

Nexty (7 farger) og Legato (3 farger).

Magnetstopperen festes enkelt i skinnen på valgfritt

sted, og har en integrert magnet i hver del.

 

 Les mer om Toso dekorative gardinskinner og magnetstopperen her.

 

Til den nye kjøkkenkroken valgte Halvor et lekkert gardinstoff i beige og plommen, der han brukte Creaty liftgardinsystem med snortrekk-betjening fra Toso. Liftsystemet skreddersys på nøyaktige mål, og du kan selv velge farge på snor og snorsamler, tilpasset stoffet eller veggfargen.

 

 

 

 

 

 

 

Eierne var super-fornøyd med resultatet, der Halvor klarte å utnytte hver kvadratmeter i hytta, og viske ut skille mellom inne og ute på en fantastisk måte!