Close
Søk
Filters

Eventyrlig av Halvor!

Eventyrlig av Halvor!

I første episode av sesong 3 reiser Eventyrlig Oppussing og Halvor Bakke til Hvaler, der et slitt skipperhus mest av alt minner om en fjellhytte innvendig, selv om den i realiteten ligger nydelig til med egen sandstrand. 

På denne hytta var det mye som måtte gjøres av teamet fra Eventyrlig Oppussing, noe bildene under viser. Gardinopphenget i alle rom var preget av tidens tann, med tekstiler, gardinbrett- og stenger som var modent for utskiftning.

 

 

 

Alle vegger og tak ble malt i nye, duse gråfarger, og det gamle interiøret ble erstattet av møbler som passet perfekt til beliggenheten helt i sjøkanten.

Gardinstenger (28 mm) i matt eik utførelse fra Toso Norge ble montert nesten helt i taket, og disse passet perfekt til treverket som ble benyttet på bordene. Du kan lese mer om alle våre gardinstenger i beiset utførelse her! De nydelige lingardinene fikk en dekorativ kant nederst, der det samme stoffet også ble brukt til putene for å gi en flott helhet.

 

 

 

 

 

Enkelte vegger ble tapetsert i en grå/hvit stripet, sommerlig tapet, der trestengene i matt eik utførelse ble kombinert med spennende gardiner med et vakkert mønster som bryter med stripene i tapeten. Gardinene er sydd av Anita Chistensen Interiør og Systue i Oslo.

 

 

Til kjøkkenet ble det benyttet 1700-talls liftgardiner, der det ble benyttet et linstoff som hentet igjen blåfarger fra sofaen og puter.

 

 

En fornøyd Halvor kunne smile bredt når arbeidet var ferdig utført!