Close
Søk
Filters
Winpia 3-spors skinne i hvit er en skinneplate med bredde 107,2 mm for oppheng av doble gardiner, der de fremste gardinene går i to spor og kan overlappe for å hindre lysinnslipp.

Platen er forhåndsborret for enkel montering direkte i tak, og er derfor svært anvendelig til bruk i prosjekter der det stilles krav til rask montering.

Alle Winpia-deler kan benyttes til skinne-platen. Skinnen er tilgjengelig i fargen hvit, til bruk for middels tunge gardiner på inntil 10 kg.

Skinnen kappes på nøyaktig mål og kan leveres sammensatt etter ønske. Skinnelengde er maks 600 cm uten skjøt.

Veil. utsalgspris pr løpemeter.
Varenummer: 524280
kr 435,00

Winpia funksjonell er en spesielt anvendelig gardinskinne i sølv eller hvit utførelse, som kan bøyes og monteres direkte i tak, eller med beslag for feste i tak eller på vegg. Winpia skinnen kan også leveres som dobbel skinne til to sett gardiner, som kan monteres både i tak og på vegg.

Winpia skinnen leveres også som 2- og 3-spors skinne for oppheng av doble gardiner, der skinnene inngår i en plate med ferdige hull for enkel, direkte montering i tak. Dette sparer tid ved montering, og gjør at de er spesielt godt egnet til prosjekt.

Winpia skinnen kan monteres i valgfri avstand fra 24,5 cm til 160 cm fra tak, ved bruk av takhengerfeste og takhenger i sølv utførelse, som leveres i 4 ulike, justèrbare lengder.

Endelokk med stopper i hvit plast utførelse, for feste av gardinkrok slik at gardinen ikke sklir bortover på skinnen når gardinen trekkes for.

En magnetlås på hjul (en- eller toveis) kan monteres på skinnen, og sikrer at gardinene ikke sklir fra hverandre før de trekkes til side med et lett trekk. En overlappsarm kan festes på magnetlåsene for verlapp av de lukkede gardinene, som forhindrer lysinnslipp.

Winpia gardinskinne bruker kvalitets-trinser på hjul, og ikke tradisjonelle glidere, og disse garanterer for skinnens holdbarhet og stillegående gardinføring. To ulike trinser er tilgjengelig; trinse med fast øsken/øye eller løs øsken. Trinsene leveres på strips à 8 stk for enkel påsetting på skinnen.