Close
Søk
Filters
Spesialutviklet wavebånd fra Toso i bredde 75 mm, til bruk sammen med Toso wavetrinser på snor, for gardinskinnene New Delac (ND), CM2000 og motoriserte Toso-skinner.

Båndet gir myke, bølgeformede og moderne folder som alltid vil holde seg i form.

Størrelsen på folden/waven bestemmes av antall lommer som velges mellom krokene. Om ønskelig kan wavedybden være forskjellig foran og bak, og dermed også hensynta avstand / plass til vegg.

Rynkebåndskroker i lengde 75 mm har 11 justerbare høyder, og muliggjør enkel tilpasning av gardinhøyden etter behov.

Trinsene som benyttes til skinnene har et bevegelig hode og henger på en snor, med fast avstand mellom gliderne ( 8 cm).

Veiledende utsalgspris gjelder per meter. Wave-trinser på snor selges pr meter, og gardinbåndet i pk à 50 meter, der båndet også kan kappes mot et lite tillegg i prisen.
Varenummer: 601947
kr 53,00

New Delac (ND) gardinskinne er en multi-funksjonsskinne i sølv, hvit eller sort utførelse, og med mange ulike bruksområder. Skinnen kan betjenes ved håndføring, snortrekk eller motortrekk, og har en eksepsjonell holdbarhet, og tilfredsstiller strenge krav satt i 10.000 åpne/lukke-tester.

Skinnen kan bøyes og monteres direkte i tak, eller med beslag for feste i tak eller på vegg. New Delac skinnen kan også leveres som dobbel skinne til to sett gardiner, som kan monteres både i tak og på vegg. Enkle og doble veggbeslag finnes i to ulike størrelser (standard og extra), avhengig av ønsket avstand fra vegg.

New Delac skinnen kan monteres i valgfri avstand fra 24,5 cm til 160 cm fra tak, ved bruk av takhengerfeste og takhenger i sølv utførelse, som leveres i 4 ulike, justèrbare lengder.

Endelokk med stopper i hvit og sort plast utførelse, for feste av gardinkrok slik at gardinen ikke sklir bortover på skinnen når gardinen trekkes for.

En magnetlås på hjul (en- eller toveis) kan monteres på skinnen, og sikrer at gardinene ikke sklir fra hverandre før de trekkes til side med et lett trekk. En overlappsarm kan festes på magnetlåsene (både på håndtrekk- og snortrekk-skinne),  for overlapp av de lukkede gardinene, som forhindrer lysinnslipp.

New Delac gardinskinne bruker kvalitets-trinser på hjul, og disse garanterer for skinnens holdbarhet og stillegående gardinføring. To ulike trinser er tilgjengelig; trinse på hjul med løs øsken/øye eller lydløs trinse på hjul. Trinsene leveres på strips à 8 stk for enkel påsetting på skinnen.

New Delac skinnen med snortrekk har et eget, separat spor inne i skinnen, som forhindrer at snoren hekter seg fast i trinsene. Snortrekket kan strammed i gulv eller på vegg ved bruk av en snorstrammer.