Close
Søk
Filters
Vinkel i sort, metall utførelse for veggmontering av èn skinne i ekstra lang avstand fra vegg. Vinkelen benyttes til skinnen Plinto, der enkle takbeslag monteres i skruehull på vinkelen.

2 skruer for feste av enkle takbeslag. Høyde 40 mm, lengde 87 mm. Ovalt monteringshode.
Varenummer: 602638
kr 76,00

Plinto er en smal skinne med høyde på 2,6 cm, som er tilgjengelig i fargene hvit og sort, samt velcroskinne i hvit med borrebånd. Skinnen kan bøyes og er derfor godt egnet for doble og triple skinner med utspring.

Plinto gardinskinne kan monteres i tak med et enkelt takbeslag i plast. Hvite metallbeslag er tilgjengelig for montering av doble eller triple skinner i tak, og benyttes sammen med takbeslag i plast.

For veggmontering finnes ulike beslag, inklusive et flat veggbeslag for montering direkte i vegg, to kombibeslag i plast (vegg/tak) med avstand fra 4 til 8 cm fra vegg. For veggmontering finnes også vinkler i ulike størrelser, der flere skinner kan påmonteres samme vinkel. For montering av to eller flere skinner på vinkel, er vinkler i hvit og sort utførelse tilgjengelig i lengder fra 5 cm til 25 cm.