Close
Søk
Filters
Hvit trekksnor som benyttes til New Delac (ND) og CM2000 snortrekk-skinne. Snortykkelse 3 mm.
Varenummer: 231209
kr 28,00

New Delac (ND) gardinskinne er en multi-funksjonsskinne i sølv, hvit eller sort utførelse, og med mange ulike bruksområder. Skinnen kan betjenes ved håndføring, snortrekk eller motortrekk, og har en eksepsjonell holdbarhet, og tilfredsstiller strenge krav satt i 10.000 åpne/lukke-tester.

Skinnen kan bøyes og monteres direkte i tak, eller med beslag for feste i tak eller på vegg. New Delac skinnen kan også leveres som dobbel skinne til to sett gardiner, som kan monteres både i tak og på vegg. Enkle og doble veggbeslag finnes i to ulike størrelser (standard og extra), avhengig av ønsket avstand fra vegg.

New Delac gardinskinne bruker kvalitets-trinser på hjul, og disse garanterer for skinnens holdbarhet og stillegående gardinføring. To ulike trinser er tilgjengelig; trinse på hjul med løs øsken/øye eller lydløs trinse på hjul. Trinsene leveres på strips à 8 stk for enkel påsetting på skinnen. En overlappsarm kan festes på magnetlåsene (både på håndtrekk- og snortrekk-skinne),  for overlapp av de lukkede gardinene, som forhindrer lysinnslipp.

New Delac skinnen med snortrekk har et eget, separat spor inne i skinnen, som forhindrer at snoren hekter seg fast i trinsene. Snortrekket kan strammes i gulv eller på vegg ved bruk av en snorstrammer.

 

Toso snortrekk-komponenter