Close
Søk
Filters
Wave-trinser på snor benyttes sammen med wavebånd, der trinsene har en spesielt høy kvalitet og et bevegelig hode. Dette gjør at gardinene beveger seg lett og fritt, med får en optimal fold. Wave-trinsene er festet til en snor, med fast avstand på 8 cm mellom trinsene.

Wavetrinsene benyttes sammen med wavebånd fra Toso i bredde 75 mm, for gardinskinnene New Delac (ND) og CM2000, samt til TI-8040 og Progress motoriserte Toso-skinner.

Størrelsen på folden/waven bestemmes av antall lommer som velges mellom krokene. Om ønskelig kan wavedybden være ulik foran og bak, for å hensynta tilgjengelig avstand til vegg.

Tilhørende rynkebåndskroker i lengde 75 mm har 11 justerbare høyder, og muliggjør enkel tilpasning av gardinhøyden etter behov.

Varenummer: 601928
kr 290,00

New Delac (ND) gardinskinne er en multi-funksjonsskinne i sølv, hvit eller sort utførelse, og med mange ulike bruksområder. Skinnen kan betjenes ved håndføring, snortrekk eller motortrekk, og har en eksepsjonell holdbarhet, og tilfredsstiller strenge krav satt i 10.000 åpne/lukke-tester.

Skinnen kan bøyes og monteres direkte i tak, eller med beslag for feste i tak eller på vegg. New Delac skinnen kan også leveres som dobbel skinne til to sett gardiner, som kan monteres både i tak og på vegg. Enkle og doble veggbeslag finnes i to ulike størrelser (standard og extra), avhengig av ønsket avstand fra vegg.

New Delac skinnen kan monteres i valgfri avstand fra 24,5 cm til 160 cm fra tak, ved bruk av takhengerfeste og takhenger i sølv, hvit eller sort utførelse, som leveres i 6 ulike, justèrbare lengder.

Endelokk med stopper i hvit og sort plast utførelse har feste av gardinkrok slik at gardinen ikke sklir bortover på skinnen når gardinen trekkes for.

En magnetlås på hjul (en- eller toveis) kan monteres på skinnen, og sikrer at gardinene ikke sklir fra hverandre før de trekkes til side med et lett trekk. En overlappsarm kan festes på magnetlåsene (både på håndtrekk- og snortrekk-skinne),  for overlapp av de lukkede gardinene, som forhindrer lysinnslipp.

New Delac gardinskinne bruker kvalitets-trinser på hjul, og disse garanterer for skinnens holdbarhet og stillegående gardinføring. To ulike trinser er tilgjengelig; trinse på hjul med løs øsken/øye eller lydløs trinse på hjul. Trinsene leveres på strips à 8 stk for enkel påsetting på skinnen.

New Delac gardinskinnen kan benyttes med Toso Smart Wave system for wavefold-gardiner, der et unikt og usynlig wavebånd med avstand 8 cm mellom trinsene passer på innsiden av skinnen, og derfor ikke vil synes! Smart Wave systemet benytter wavetrinser på hjul som gjør det enkelt å trekke gardinene for og fra, også over innvendige skinne-skjøter og gjennom buer til hjørneløsninger. Magnetlåser brukes for å låse gardinene sammen i midten og hindre lysinnslipp, og har et eget øye for feste av førestang. Løsningen brukes også med gardinstoppere for å samle gardinene i utvendige sider, og sikre en pen og jevn wavefold når gardinene er trukket fra. 

New Delac skinnen med snortrekk har et eget, separat spor inne i skinnen, som forhindrer at snoren hekter seg fast i trinsene. Snortrekket kan strammed i gulv eller på vegg ved bruk av en snorstrammer.