Close
Søk
Filters
Takhengerfeste benyttes sammen med takhengere, for montering av gardinskinnen i en avstand fra 13 til 160 cm under tak. De kan monteres både rett og i skrå vinkel fra tak.

Takhengere finnes i 6 ulike intervaller for montering fra 13 cm til 160 cm under tak, og i fargen sølv og hvit.

Ved hjørneløsninger benyttes 2-3 takhengere for å sikre stabilitet, som alle monteres i samme takhengerfeste.
Varenummer: 177345
kr 72,00

Supertrac funksjonell gardinskinne er en kraftig gardinskinne i sølv eller hvit utførelse, som passer perfekt til tunge gardiner inntil 60 kg. Skinnen kan benyttes for håndtrekk, med snortrekk betjening, eller også motoriseres. Supertrac skinnen kan monteres direkte i tak, eller med beslag for feste i tak eller på vegg. Den kan også leveres som dobbel skinne til to sett gardiner for montering på vegg.

Supertrac skinnen kan monteres i med takhengere i valgfri avstand fra 24,5 cm til 160 cm fra tak, ved bruk av takhengerfeste og takhenger i sølv utførelse. Disse leveres i 4 ulike, justèrbare lengder.

For montering i nisje kan benyttes et veggendebeslag med stopper. Forøvrig benyttes en encap / deksel ved behov, gjerne sammen med endestopper for feste av gardinen i enden.

En overlappsfører for håndtrekk kan monteres på skinnen, og vil forhindre lysinnslipp ved at den fremste gardinen trekkes 83 mm over den bakre gardinen.

Supertrac gardinskinne bruker kvalitets-trinser på hjul, som garanterer for skinnens holdbarhet og stillegående gardinføring.