Close
Søk
Filters
Supertrac snortrekk-skinne i sølv utførelse benyttes der gardinvekten er maks 60 kg (30 kg per høyde).

Valg av skinne til snortrekk-betjening avhenger av gardinvekt, der skinnene New Delac (maks 20 kg) eller Theatrac (maks 100 kg) er alternativer ved ulik tyngde på gardinene.

Supertrac snortrekk-skinne benytter trinser på hjul, som sikrer holdbarhet og funksjonalitet. Løsningen kan tilpasses både enveis- eller toveis trekk.

Veiledende utsalgspris gjelder en komplett toveis snortrekk-skinne i sølv, med lengde 200 cm. Komplettpris-oversikten angir veiledende utsalgspriser i lengde-intervaller, men løsningen tilpasses på nøyaktige mål etter ønske.
Varenummer: 990005
kr 4 441,00

 

 

 

Supertrac funksjonell gardinskinne er en kraftig gardinskinne i sølv eller hvit utførelse, som passer perfekt til tunge gardiner inntil 60 kg. Skinnen kan benyttes for håndtrekk, med snortrekk betjening, eller også motoriseres. Supertrac skinnen kan monteres direkte i tak, eller med beslag for feste i tak eller på vegg. Den kan også leveres som dobbel skinne til to sett gardiner for montering på vegg, samt tilpasset buede hjørner.

En overlappsfører for håndtrekk kan monteres på skinnen, og vil forhindre lysinnslipp ved at den fremste gardinen trekkes 83 mm over den bakre gardinen.

Supertrac gardinskinne bruker kvalitets-trinser på hjul, som garanterer for skinnens holdbarhet og stillegående gardinføring.

Supertrac skinnen med snortrekk har et eget, separat snor-spor i skinnen, som forhindrer at snoren hekter seg fast i trinsene. Snortrekket kan strammes i gulv eller på vegg ved bruk av en snorstrammer.

 

Les mer om snortrekk-komponenter her.