Close
Søk
Filters
Supertrac skinnen er en allsidig skinne til bruk med tunge gardiner, der trinser på hjul likevel sikrer en myk og enkel håndtering.

Skinnen kan brukes som håndført skinne, med snortrekk eller som motorisert skinne.

Skinnen er tilgjengelig i to farger; hvit og sølv, til bruk for tunge gardiner på inntil 60 kg.

Skinnen kappes på nøyaktig mål og kan leveres sammensatt etter ønske. Skinnelengde er maks 600 cm uten skjøt.

Veil. utsalgspris pr løpemeter.
Varenummer: 600812
kr 285,00

Supertrac funksjonell gardinskinne er en kraftig gardinskinne i sølv eller hvit utførelse, som passer perfekt til tunge gardiner inntil 60 kg. Skinnen kan benyttes for håndtrekk, med snortrekk betjening, eller også motoriseres. Supertrac skinnen kan monteres direkte i tak, eller med beslag for feste i tak eller på vegg. Den kan også leveres som dobbel skinne til to sett gardiner for montering på vegg.

Supertrac skinnen kan monteres i med takhengere i valgfri avstand fra 24,5 cm til 160 cm fra tak, ved bruk av takhengerfeste og takhenger i sølv utførelse. Disse leveres i 4 ulike, justèrbare lengder.

For montering i nisje kan benyttes et veggendebeslag med stopper. Forøvrig benyttes en encap / deksel ved behov, gjerne sammen med endestopper for feste av gardinen i enden.

En overlappsfører for håndtrekk kan monteres på skinnen, og vil forhindre lysinnslipp ved at den fremste gardinen trekkes 83 mm over den bakre gardinen.

Supertrac gardinskinne bruker kvalitets-trinser på hjul, som garanterer for skinnens holdbarhet og stillegående gardinføring.