Close
Søk
Filters
Bue til Supertrac gardinskinnen i sort med radius 90 grader, 300 mm i lengde 100 x 100 cm. Benyttes med innvendig skjøtebeslag.
Varenummer: 602518
kr 1 830,00

Supertrac funksjonell gardinskinne er en kraftig gardinskinne i sort, sølv eller hvit utførelse, som passer perfekt til tunge gardiner inntil 60 kg. Skinnen kan benyttes for håndtrekk, med snortrekk betjening, eller også motoriseres. Supertrac skinnen kan monteres direkte i tak, eller med beslag for feste i tak eller på vegg. Den kan også leveres som dobbel skinne til to sett gardiner for montering på vegg.

Supertrac skinnen kan monteres i med takhengere i valgfri avstand fra 24,5 cm til 160 cm fra tak, ved bruk av takhengerfeste og takhenger i sort, hvit eller sølv utførelse. Disse leveres i 6 ulike, justèrbare lengder.

For montering i nisje kan benyttes et veggendebeslag med stopper. Forøvrig benyttes en encap / deksel ved behov, gjerne sammen med endestopper for feste av gardinen i enden.

En overlappsfører for håndtrekk kan monteres på skinnen, og vil forhindre lysinnslipp ved at den fremste gardinen trekkes 83 mm over den bakre gardinen.

Supertrac gardinskinne bruker kvalitets-trinser på hjul, som garanterer for skinnens holdbarhet og stillegående gardinføring.