Close
Søk
Filters

Stålstenger i krom

Stang i krom

Stenger i krom utførelse gir et moderne og eksklusivt uttrykk. Mix & match sortimentet har et stort utvalg av endedekor og ulike holdere.

  • 3 ulike stangstørrelser med diameter Ø 19 mm, 29 mm og 35 mm
  • Holdere for montering i tak
  • Hjørneløsning og nisjeløsning tilgjengelig
  • Doble holdere til stenger for to sett med gardiner
Sorter etter
Vis per side

Lux Ring Rund, Krom 29 mm

Lux Ring til bruk med stålstang med diameter Ø 29 mm. Ringen har en rund form. Øyekrok for enkelt feste av gardinkrok, og nyloninnlegg som beskytter stangen og gjør at gardinen blir lettere å trekke i.
kr 39,00

Lux Ring Rund, Krom 35 mm

Lux Ring til bruk med stålstang med diameter Ø 35 mm. Ringen har en rund form. Øyekrok for enkelt feste av gardinkrok, og nyloninnlegg som beskytter stangen og gjør at gardinen blir lettere å trekke i.
kr 62,00

Lux Spyd Ball Glass Smoke, Krom 29 mm

Lux Ball spyd i smoke-farget glass utførelse, til bruk som endedekor for stålstang med diameter Ø 29 mm. Det medfølger umbraco-nøkkel for feste av endedekor til stang, der stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør går minimum 10-15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 495,00

Lux Spyd Ball Glass Transparent, Krom 29 mm

Lux Ball spyd i transparent glass utførelse, til bruk som endedekor for stålstang med diameter Ø 29 mm. Det medfølger umbraco-nøkkel for feste av endedekor til stang, der stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør går minimum 10-15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 495,00

Lux Spyd Ball, Krom 19 mm

Lux Ball spyd til bruk som endedekor for stålstang med diameter Ø 19 mm. Den totale stanglengden bør går minimum 10-15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 175,00

Lux Spyd Ball, Krom 29 mm

Lux Ball spyd til bruk som endedekor for stålstang med diameter Ø 29 mm. Den totale stanglengden bør går minimum 10-15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 255,00

Lux Spyd Ball, Krom 35 mm

Lux Ball spyd til bruk som endedekor for stålstang med diameter Ø 35 mm. Det medfølger umbraco-nøkkel for feste av endedekor til stang, der stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør går minimum 10-15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 345,00

Lux Spyd Bullet, Krom 29 mm

Lux Bullet spyd til bruk som endedekor for stålstang med diameter Ø 29 mm. Stangen produseres på nøyaktig ønsket mål. Den totale stanglengden bør går minimum 10-15 cm på utsiden av karmen, der endedekor kommer i tillegg til dette målet.
kr 250,00