Close
Søk
Filters

Stålstenger i blank messing

Stang i blank messing

En moderne, strammere og mer tidsriktig versjon i polert, blank messing utførelse, og med et stort utvalg av endedekor og ulike holdere.

  • 2 ulike stangstørrelser med diameter Ø 20 mm og 30 mm
  • Veggholdere i to utførelse, hver to ulike lengder
  • Hjørneløsning og nisjeløsning tilgjengelig
Sorter etter
Vis per side

Veggholder Lukket 16cm Blank Messing 20mm

Madison veggholder i blank messing har en lukket, rund utførelse, og benyttes for veggmontering av stang med diameter Ø 20. Ved stanglengder over 220 cm benyttes 3 veggholdere. Veggholderen har lengde 16 cm fra vegg til senter av stang, og selges i stk. Den benyttes også som midtholder ved veggfestet som har retur til vegg.
kr 275,00

Veggholder Lukket 16cm Blank Messing 30mm

Madison veggholder i blank messing har en lukket, rund utførelse, og benyttes for veggmontering av stang med diameter Ø 30. Ved stanglengder over 220 cm benyttes 3 veggholdere. Veggholderen har lengde 16 cm fra vegg til senter av stang, og selges i stk. Den benyttes også som midtholder ved veggfestet som har retur til vegg.
kr 310,00

Førestang Blank Messing

Madison førerstang i blank messing i lengde 100 cm benyttes for å trekke gardinene til siden, og dermed berøres ikke gardinstoffet ved betjening. Førerstangen festes i øyet på gardinringen, og selges i stk.
kr 330,00

Ring m/nylon Blank Messing 20mm

Madison gardinring i blank messing og benyttes til stang med diameter Ø 20. Gardinringene har et fastmontert øye samt et innvendig plastinnlegg. Innvendig diameter Ø 2,9 cm og utvendig Ø 3,6 cm. Anbefalt antall ringer er 10 cm per meter stang, men vil kunne avhenge av valgt gardinbånd og foldtype. Selges i stk.
kr 30,00

Ring m/nylon Blank Messing 30mm

Madison gardinring i blank messing og benyttes til stang med diameter Ø 30. Gardinringene har et fastmontert øye samt et innvendig plastinnlegg. Innvendig diameter Ø 4,4 cm og utvendig Ø 5,2 cm. Anbefalt antall ringer er 10 cm per meter stang, men vil kunne avhenge av valgt gardinbånd og foldtype. Selges i stk.
kr 38,00

Spyd Disc Blank Messing 30 mm

Madison spyd disc i blank messing for endedekor til stang med diameter Ø 30. Spyd disc har en lengde på 2,4 cm samt en max bredde på 4,9 cm, og selges i stk.
kr 195,00