Close
Søk
Filters

Stålstenger i antikk bronse

Stang i antikk bronse

Trendy sortimentet i matt, rustikk antikk bronse finish med "industrial look", og med et stort utvalg av endedekor og ulike holdere.

  • 2 ulike stangstørrelser med diameter Ø 20 mm og 30 mm
  • Veggholdere i to utførelse, hver to ulike lengder
  • Hjørneløsning og nisjeløsning tilgjengelig
Sorter etter
Vis per side

Veggholder Lukket 16cm Ant. Bronse 20 mm

Madison veggholder i antikk bronse har en lukket, rund utførelse, og benyttes for veggmontering av stang med diameter Ø 20. Ved stanglengder over 220 cm benyttes 3 veggholdere. Veggholderen har lengde 16 cm fra vegg til senter av stang, og selges i stk. Den benyttes også som midtholder ved veggfestet som har retur til vegg.
kr 275,00

Veggholder Lukket 16cm Ant. Bronse 30 mm

Madison veggholder i antikk bronse har en lukket, rund utførelse, og benyttes for veggmontering av stang med diameter Ø 30. Ved stanglengder over 220 cm benyttes 3 veggholdere. Veggholderen har lengde 16 cm fra vegg til senter av stang, og selges i stk. Den benyttes også som midtholder ved veggfestet som har retur til vegg.
kr 310,00

Ring m/nylon Antikk Bronse 20mm

Madison gardinring i antikk bronse og benyttes til stang med diameter Ø 20. Gardinringene har et fastmontert øye samt et innvendig plastinnlegg. Innvendig diameter Ø 2,9 cm og utvendig Ø 3,6 cm. Anbefalt antall ringer er 10 cm per meter stang, men vil kunne avhenge av valgt gardinbånd og foldtype. Selges i stk.
kr 30,00

Ring m/nylon Antikk Bronse 30mm

Madison gardinring i antikk bronse og benyttes til stang med diameter Ø 30. Gardinringene har et fastmontert øye samt et innvendig plastinnlegg. Innvendig diameter Ø 4,4 cm og utvendig Ø 5,2 cm. Anbefalt antall ringer er 10 cm per meter stang, men vil kunne avhenge av valgt gardinbånd og foldtype. Selges i stk.
kr 38,00

Førestang Antikk Bronse

Madison førerstang i antikk bronse i lengde 100 cm benyttes for å trekke gardinene til siden, og dermed berøres ikke gardinstoffet ved betjening. Førerstangen festes i øyet på gardinringen, og selges i stk.
kr 330,00

Spyd Ball Antikk Bronse 20 mm

Madison spyd ball i antikk bronse for endedekor til stang med diameter Ø 20. Spyd ball har en lengde på 7 cm samt en max bredde på 4,7 cm, og selges i stk.
kr 200,00