Close
Søk
Filters

Selvklebende tekstil

 

Squid er verdens første selvklebende tekstil til vinduet, som beskytter mot innsyn, sol og varme!

 

Privatliv og innsyn

Squid er en selvklebende, transparent tekstil som gjør at du kan se ut om dagen, men som begrenser folk i å se utenfra og inn. Squid hjelper til med å beskytte ditt privatliv, mens du samtidig kan nyte utsikten. 

Squid hjelper deg å skjerme for innsyn samtidig som du beholder utsikten. Forbipasserende kan ikke se inn, selv om du beholder mye naturlig lysinnslipp og kan nyte utsikten. Dette er ulikt en frostet vindusfolie, som blokkerer alt utsyn.

Squid har et minimalistisk uttrykk, og kan enkelt kombineres med andre løsninger for gardinoppheng, og passer godt inn i  alle typer  interiør og arkitektur.

For detaljert produktinformasjon anbefaler vi at du følger link til nettsiden her. Her finner du grundig informasjon om Squid sine egenskaper. Du kan også få mer informasjon ved å se på videoen her.

 

 

Squid i fargen 001 CHALK 

 

Squid leveres i 6 vakre farger, der hver farge har ulike egenskaper i forhold til å bevare visuell kontakt med utsiden og utnyttelse av dagslys. Se teknisk produktark for detaljert spesifikasjon.

 

Beskyttelse mot solen

Squid bidrar til å holde en stor del av solvarmen ute, og er derfor en perfekt løsning for vinduer som utsettes for sterkt sollys, samtidig som Squid også kan motstå ekstrem fuktighet.

I motsetning til tradisjonell vindusfolie i plast så er Squid en tekstil med et åpent vev som puster, og den er derfor også egnet til bruk på HR++(+) high-performance termoruter. Det er kun den sorte varianten i fargen Coal som ikke kan anvendes på denne type spesialglass.

Squid gjør rommet mer komfortabelt ved at den reflekterer en god del av solens varme allerede før den kommer inn i rommet. Det er ikke noe luftrom mellom vinduet og tekstilen, og dermed forhindres en oppbygging av varme mellom de to. Avhengig av hvilken farge du velger, reflekteres 25% til 36% av solens energi, og temperaturen bak glasset reduseres med inntil 3°C.

 

Squid i fargen 001 CHALK

 

 

 Allsidighet

Squid er et unikt og allsidig produkt, og helt ulikt annen form for vindusskjerming, fordi det kan brukes i alle innredninger og på alle typer av vinduer, uansett størrelse og form. Du kan montere Squid på glasstak og i utestuer, og på alle andre tenkelige glassflater innendørs hvor du har behov for skjerming.

Squid er motstandsdyktig både ovenfor fukt og varme, og det er samtidig veldig enkelt å tilpasse den selvklebende tekstilen til vinduer med utfordrende eller helt spesielle former, eller også helt nøyaktig i forhold til dine krav og spesifikasjoner.

Tekstilen leveres måltilpasset i lengden på rull i bredde 130 cm, men den kan også skjøtes og benyttes på veldig store vindusflater. Squid er også velegnet til bruk på kun deler av vinduet, som et vertikalt eller horisontalt felt, plassert kun der det er behov for skjerming.

 

 

 

Enkelt å montere selv

Squid er enkel og rask å montere. Du kan gjøre det selv uten bruk av profesjonelt utstyr, maskiner eller farlige produkter, og monteringen vil ikke skade vegger eller annen innredning. Du trenger kun Salmiakk, et målebånd, en monteringsskrape i plast, en hobbykniv med rustfrie stålblader og en saks.

Du monterer Squid i fire trinn; rengjør vinduet, kleb på Squid, skjær og tilpass og trykk tekstilen fast. Enkelt, - men det er viktig å gjøre monteringen i riktig rekkefølge. Er du ikke tilfreds første gang, så er det ikke noe problem. Du kan ta opp igjen tekstilen flere ganger under monteringen, og først når det er helt klart så trykker du den fast med skrapen, og jobben er ferdig!

 

Før montering anbefaler vi at du ser på installasjonsguiden her