Close
Søk
Filters

Rynke- og dekorbånd

Rynke- og dekorbånd

Uendelige muligheter for vakre folder 

Rynkebånd deles i to grupper; Automatbånd danner en fold med jevne, faste mellomrom, mens universalbånd har variabel rynking, og rynkes til ferdig bredde etter eget ønske.

  • Gardinbånd gir mange ulike typer folder, fra blyantfold til kreative vifte- og platefold
  • Valg avhenger både av funksjon, ønsket fylde og stofftykkelse
Sorter etter
Vis per side

Bånd Capo, Viftefold 180 mm

Capo gardinbånd er et transparent automatbånd med bredde på hele 180 mm. Når de seks snorene på båndet trekkes dannes det automatisk en viftefold med et v-mønster, med en fast avstand mellom foldene. 3 lommer til valgfri feste av rynkebåndskrok. Stoff-forbruket har et fast forhold på 1:2.5 som betyr at for å få en endelig gardinbredde på 100 cm må det beregnes en stoffbredde på 250 cm (samt søm-tillegg). Veiledende utsalgspris gjelder per meter. Gardinbåndet selges i pk à 40 meter, men kan kappes mot et lite tillegg i prisen.
kr 75,00

Bånd Stradivari, Blyantfold 100 mm

Stradivari gardinbånd er et transparent automatbånd med bredde 100 mm. Når de fire snorene på båndet trekkes dannes det automatisk en blyantfold med en jevn avstand på 23 mm mellom foldene. 4 lommer til valgfri feste av rynkebåndskrok. Stoff-forbruket har et fast forhold på 1:2.0 som betyr at for å få en endelig gardinbredde på 100 cm må det beregnes en stoffbredde på 200 cm (samt søm-tillegg). Veiledende utsalgspris gjelder per meter. Gardinbåndet selges i pk à 50 meter, men kan kappes mot et lite tillegg i prisen.
kr 38,00

Bånd Tivoli, Gruppefold velour, 70 mm

Tivoli gardinbånd er et hvitt automatbånd med bredde 70 mm. Når de fire snorene på båndet trekkes, dannes det automatisk en gruppefold av tre folder. Båndet har en velour bakside og skal festes på oppheng med borrebånd, og det har derfor ingen lommer. Stoff-forbruket har et fast forhold på 1:2.0 som betyr at for å få en endelig gardinbredde på 100 cm må det beregnes en stoffbredde på 200 cm (samt søm-tillegg). Veiledende utsalgspris gjelder per meter. Gardinbåndet selges i pk à 50 meter, men kan kappes mot et lite tillegg i prisen.
kr 20,50

Bånd Carmen, Vaffelfold 85 mm

Carmen gardinbånd er et hvitt automatbånd med bredde på 85 mm. Når de tre snorene på båndet trekkes dannes det automatisk et perfekt vaffel-mønster, med en fast avstand på 21 mm mellom foldene. 3 lommer til valgfri feste av rynkebåndskrok. Stoff-forbruket har et fast forhold på 1:2.5 som betyr at for å få en endelig gardinbredde på 100 cm må det beregnes en stoffbredde på 250 cm (samt søm-tillegg). Veiledende utsalgspris gjelder per meter. Gardinbåndet selges i pk à 50 meter, men kan kappes mot et lite tillegg i prisen.
kr 32,00

Bånd Abbado, Blyantfold 50 mm

Abbado gardinbånd er et hvitt automatbånd med bredde 50 mm. Når de to snorene på båndet trekkes dannes det automatisk en blyantfold med en jevn avstand på 21 mm mellom foldene. 5 lommer til valgfri feste av rynkebåndskrok. Stoff-forbruket har et fast forhold på 1:2.5 som betyr at for å få en endelig gardinbredde på 100 cm må det beregnes en stoffbredde på 250 cm (samt søm-tillegg). Veiledende utsalgspris gjelder per meter. Gardinbåndet selges i pk à 50 meter, men kan kappes mot et lite tillegg i prisen.
kr 25,00

Bånd Concorde, Blyantfold var. 76 mm

Concorde gardinbånd er et hvitt universalbånd i bredde 76 mm. Når de tre snorene på båndet trekkes kan avstanden mellom foldene velges etter eget ønske. Dette gir et variabelt stoff-forbruk, dvs. et valgfritt forhold mellom bredde på gardinstoff og endelig gardinbredde. 3 lommer til valgfri feste av rynkebåndskrok. Veiledende utsalgspris per meter. Gardinbåndet selges i pk à 50 meter, men kan kappes mot et lite tillegg i prisen..
kr 18,00

Bånd Sirtaki, 3-fold 70 mm

Sirtaki gardinbånd er et transparent automatbånd med bredde 70 mm. Når de tre snorene på båndet trekkes dannes det automatisk en gruppefold bestående av tre folder, med en jevn avstand på 88 mm mellom foldene. 2 lommer til valgfri feste av rynkebåndskrok. Stoff-forbruket har et fast forhold på 1:2.5 som betyr at for å få en endelig gardinbredde på 100 cm må det beregnes en stoffbredde på 250 cm (samt søm-tillegg). Veiledende utsalgspris gjelder per meter. Gardinbåndet selges i pk à 50 meter, men kan kappes mot et lite tillegg i prisen.
kr 32,00

Bånd Allegro, Viftefold 84 mm

Allegro gardinbånd er et hvitt automatbånd med bredde på 84 mm. Når de tre snorene på båndet trekkes dannes det automatisk en viftefold med et v-mønster, med en fast avstand mellom foldene. 3 lommer til valgfri feste av rynkebåndskrok. Stoff-forbruket har et fast forhold på 1:2.5 som betyr at for å få en endelig gardinbredde på 100 cm må det beregnes en stoffbredde på 250 cm (samt søm-tillegg). Veiledende utsalgspris gjelder per meter. Gardinbåndet selges i pk à 50 meter, men kan kappes mot et lite tillegg i prisen.
kr 34,00
Fra: kr 8,00 Til: kr 87,00
kr8 kr87