Close
Søk
Filters
Plinto skinnen i hvit med borrebånd er en anvendelig, prisgunstig skinne som har rene, enkle linjer, til bruk for lette gardiner på inntil 10 kg.

Skinnen kan bøyes for retur til vegg, og kappes på nøyaktig mål og kan leveres sammensatt etter ønske. Skinnelengde er maks 600 cm uten bruk av skjøt.

Veil. utsalgspris pr løpemeter.
Varenummer: 600706
kr 275,00

Plinto er en smal skinne med høyde på 2,6 cm, som er tilgjengelig i fargene hvit og sort, samt velcroskinne i hvit med borrebånd. Skinnen kan bøyes og er derfor godt egnet for doble og triple skinner med utspring.

Plinto gardinskinne kan monteres i tak med et enkelt takbeslag i plast. Hvite metallbeslag er tilgjengelig for montering av doble eller triple skinner i tak, og benyttes sammen med takbeslag i plast.

For veggmontering finnes ulike beslag, inklusive et flat veggbeslag for montering direkte i vegg, to kombibeslag i plast (vegg/tak) med avstand fra 4 til 8 cm fra vegg. For veggmontering finnes også vinkler i ulike størrelser, der flere skinner kan påmonteres samme vinkel. For montering av to eller flere skinner på vinkel, er vinkler i hvit og sort utførelse tilgjengelig i lengder fra 5 cm til 25 cm.