Close
Søk
Filters

Høstnytt fra New York

New York Loft-stilen

En av høstens store nyheter innen gardinoppheng er Madison stålstenger, som er inspirert av New York Loft-stilen. Stilen oppsto i New York på 90-tallet, der tidligere lager-, industri-, og fabrikklokaler ble omgjort til loftsleiligheter, der den industrielle stilen ble beholdt. Derav kommer navnet. Mange av bygningenes originale detaljer ble bevart, liksom bjelker i tak, elementer av maskiner og utstyr, samt rør og ventilasjonsanlegg. Dekorativ murstein og betong ble også bevart, og aldret treverk og ulike metaller er viktige komponenter i stilen.

Madison gardinstenger i metall er designet som det perfekte oppheng til gardinene som ofte foretrekkes; lange florlette gardiner i lyse beige, hvite og grå nyanser som henger "uanstrengt" og er produsert i naturfibre liksom lin eller bomull.

Madison sortimentet er tilgjengelig i fire farger som matcher metallene som benyttes: Matt graphite, gunmetal, antikk bronse og blank messing. Gardinstengene har flere moderne og lekre endedekor i alle fargene, og leveres i to tykkelser; Ø20 mm og Ø30 mm. 

Velg mellom åpne og lukkede veggholdere, der begge typene finnes i to lengder avhengig av hvor langt fra vegg stangen skal monteres. 

 

 

Detaljer er viktig...Madison førerstang i lengde 100 cm benyttes for å trekke gardinene til siden, og dermed berøres ikke gardinstoffet ved betjening. Førerstangen festes i øyet på gardinringen, og er både et designelement og praktiske å benytte.

I tillegg har sortimentet trendy endedekor som går i retur til vegg, slik at gardinen henger inn mot vegg og hindrer lysinnslipp. Det gir en flott avslutning på gardinen, og rammer inn vinduet. Som hjørneløsning kan det skjøtes på en innvendig hjørnebue til stangen, slik at den monteres i hele lengden av veggen, noe som gir en helhetlig, sammenhengende look.

Se hele sortimentet her