Close
Søk
Filters
New Delac snortrekk-skinne i sølv utførelse benyttes der gardinvekten er maks 20 kg (10 kg per høyde).

Valg av skinne til snortrekk-betjening avhenger av gardinvekt, der skinnene Supertrac (maks 60 kg) eller Theatrac (maks 100 kg) er alternativer ved tyngre gardiner.

New Delac (ND) snortrekk-skinne benytter trinser på hjul, som sikrer holdbarhet og funksjonalitet. I tilegg til en- eller toveis rette skinner, kan løsningen også tilpasses for overlapp.

Komplettpris-oversikten angir veiledende utsalgspriser i lengde-intervaller, men løsningen tilpasses på nøyaktige mål etter ønske.
Varenummer: 990004
kr 1 321,00

 

 

 

New Delac (ND) gardinskinne er en multi-funksjonsskinne i sølv eller hvit utførelse, og med mange ulike bruksområder. Skinnen kan betjenes ved håndføring, snortrekk eller motortrekk, og har en eksepsjonell holdbarhet, og tilfredsstiller strenge krav satt i 10.000 åpne/lukke-tester.

Skinnen kan bøyes og monteres direkte i tak, eller med beslag for feste i tak eller på vegg. New Delac skinnen kan også leveres som dobbel skinne til to sett gardiner, som kan monteres både i tak og på vegg. Enkle og doble veggbeslag finnes i to ulike størrelser (standard og extra), avhengig av ønsket avstand fra vegg.

En overlappsarm kan festes på magnetlåsene (både på håndtrekk- og snortrekk-skinne),  for overlapp av de lukkede gardinene, som forhindrer lysinnslipp.

New Delac gardinskinne bruker kvalitets-trinser på hjul, og disse garanterer for skinnens holdbarhet og stillegående gardinføring. To ulike trinser er tilgjengelig; trinse på hjul med løs øsken/øye eller lydløs trinse på hjul. Trinsene leveres på strips à 8 stk for enkel påsetting på skinnen.

New Delac skinnen med snortrekk har et eget, separat spor inne i skinnen, som forhindrer at snoren hekter seg fast i trinsene. Snortrekket kan strammes i gulv eller på vegg ved bruk av en snorstrammer.

 

Les mer om snortrekk-komponenter til Toso skinnene her.